Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

PHIBROWS: Η λύση για τέλεια φρύδια και έντονο βλέμμα που μαγνητίζει

PHIBROWS: Η λύση για τέλεια φρύδια και έντονο βλέμμα που μαγνητίζει

Το σχήμα των φρυδιών παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση μιας γυναίκας, αφού μπορεί να απογειώσει την εμφάνιση της και να κάνει το βλέμμα της εκθαμβωτικό. Αντιθέτως, ένα λάθος σχέδιο φρυδιού μπορεί να χαλάσει τελείως την εικόνα του προσώπου.

Ποια είναι όμως η διαδικασία για το σωστό σχηματισμό φρυδιών; Πρώτα από όλα χρειάζεται μια έμπειρη αισθητικός η οποία θα χρησιμοποιεί την κατάλληλη τεχνική για άψογο, φυσικό και όμορφο αποτέλεσμα.

Ανακαλύψαμε το Φ House of Beauty στη Λέμεσό όπου η Άντρη Ζαχαρία με το  PHIBROWS προσφέρει ό,τι ακριβώς ζητά μια γυναίκα. Ας δούμε τι είναι το PHIBROWS.

 

 

 

Με την χειροκίνητη μέθοδο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Phibrows Microblanding, δημιουργείται ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα, εμφυτεύοντας χρώμα μεσοεπιδερμικά στο δέρμα, σχηματίζοντας λεπτές τρίχες με ρεαλιστική και φυσική εμφάνιση, με βάση το σχήμα του προσώπου. Το ίδιο φυσικό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί και όταν δεν υπάρχουν καθόλου φυσικές τρίχες. Οι βιολογικές βαφές που χρησιμοποιούνται στο Φ House of Beauty είναι Vegan και απαλλαγμένες από βλαβερά και καρκινογόνα βαρέα μέταλλα!

 

 

 

Ποιες οι εφαρμογές της μεθόδου; Η τεχνική απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να διορθώσουν τα αισθητικά προβλήματα των φρυδιών τους. Είναι κατάλληλη και για άτομα που θα ήθελαν να σχηματίσουν το τέλειο φρύδι ή να πυκνώσουν το φρύδι τους. Επίσης, με το PHIBROWS μπορεί να καλυφτεί οποιαδήποτε ουλή.

 

 

Το τελικό αποτέλεσμα; Φυσικό φρύδι και έντονο βλέμμα που μαγνητίζει!

 

 

Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού στο  25 311755 / 96 8905894.

Φ House of Beauty
Tηλ. 25 311755
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.