Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

“No time to die”: Ο Τζέιμς Μποντ επιστρέφει

“No time to die”: Ο Τζέιμς Μποντ επιστρέφει

Η 25η ταινία του Τζέιμς Μποντ, το «No Time to Die» είχε προγραμματιστεί αρχικά να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2020, το πρώτο κύμα της πανδημίας έσπρωξε την έξοδό του το Νοέμβριο του 2020 και στη συνέχεια για τον Απρίλιο του 2021.

Μετά από μια ακόμη αναβολή τελικά, πήρε ημερομηνία για τις 8 Οκτωβρίου 2021 στις ΗΠΑ και 30 Σεπτεμβρίου για τη Βρετανία.

Ελπίζοντας ότι αυτήν τη φορά θα δούμε την ταινία, το στούντιο παραγωγής της, έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη μίνι τρέιλερ, αντάξιο των προσδοκιών που έχει δημιουργήσει.

Υπόθεση

Στο «No Time To Die», ο Τζέιμς Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα.

Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Συντελεστές

Στην ταινία, δίπλα στον Ντάνιελ Κρεγκ, πρωταγωνιστούν οι Ράμι Μάλεκ, Λεά Σεντού, Λασάνα Λιντς, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, με τον Τζέφρι Ράιτ, τον Κρίστοφ Βάλτς και τον Ρέιφ Φάινς ως «Μ». Επίσης πρωταγωνιστούν οι Ρόρι Κινίαρ, Άνα ντε Άρμας, Νταλί Μπενσάλα, Ντέιβιντ Ντένσικ και ο Μπίλι Μάγκνουσεν. Σκηνοθετεί ο Κάρι Φουκουνάγκα.

 

πληροφορίες : cnn.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.