Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Never age – ήρθε για να δώσει στις γυναίκες ομορφιά και λάμψη

Never age – ήρθε για να δώσει στις γυναίκες ομορφιά και λάμψη

Επειδή κάθε γυναίκα αξίζει το καλύτερο και θέλει να νιώθει όμορφη και εκπέμπει λάμψη καθημερινά, αναζητά έναν “σύμμαχο ομορφιάς” ο οποίος θα εγγυάται το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών, φροντίδας και αποτελεσμάτων.

Στο Never Age, η αφοσίωση ιατρών και αισθητικών ξεπερνά κάθε προσδοκία και προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία ομορφιάς. Η άψογα επιμελημένη ατμόσφαιρα, η καταπληκτική εξυπηρέτηση και τα προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα ομορφιάς σε συνδυασμό με το έμπειρο και καταξιωμένο προσωπικό, εγγυώνται και επιτυγχάνουν απαράμιλλα αποτελέσματα.

Με μια μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες αισθητικής (προσώπου και σώματος), πλαστικής χειρουργικής, μεταμόσχευσης μαλλιών, laser, καταπολέμησης του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας και προϊόντων ομορφιάς Murad, το Never Age μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας αλλά και των ανδρών που ενδιαφέρονται για την υγεία και τη φροντίδα του προσώπου και του σώματός τους.

Το κέντρο ανοίγει τις πόρτες του ξανά από 1/02/2021 στην οδό Δημοσθένη Σεβέρη 37, στη Λευκωσία, και είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί για μια αξέχαστη εμπειρία περιποίησης και ομορφιάς. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού τηλεφωνώντας στο +357 22 060 160 ή να επικοινωνήσετε μέσω email: info@neverage.com.cy.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα αλλά και για τους καταξιωμένους ιατρούς του Never Age, επισκεφτέιτε την ιστοσελίδα του www.neverage.com.cy

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.