Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Maderotherapy: Μια πολλά υποσχόμενη μέθοδος καταπολέμησης της κυτταρίτιδας

Maderotherapy: Μια πολλά υποσχόμενη μέθοδος καταπολέμησης της κυτταρίτιδας

«Κυτταρίτιδα αγάπη μου» μας είχε γράψει η Έλβα πριν λίγο καιρό, «κυτταρίτιδα εφιάλτη μου» θα πω εγώ! Γυμναστική, κρέμες, μασάζ, διατροφή κλπ κλπ. Έχουμε δοκιμάσει όλες μας πολλά ως τώρα. Εδώ και λίγο καιρό γνώρισα τη maderotherapy (θεραπεία με ξύλινα εργαλεία), τη δοκίμασα και μου άρεσε πολύ! Να δούμε όμως τι είναι.

Η maderotherapy είναι μια επαναστατική μέθοδος που προέρχεται από την Κολομβία και βασίζεται στη χρήση ανατομικά σχεδιασμένων ξύλινων εργαλείων που καθιστούν τη θεραπεία 100% φυσική χωρίς αλλεργικές αντιδράσεις στο δέρμα. Αυτή η θεραπεία συστήνεται σε άτομα με εναποθέσεις τοπικού πάχους και κυτταρίτιδα.

Η μέθοδος χρησιμοποιεί την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος (δημιουργείται υπεραιμία και ερυθρότητα) στις επίμαχες περιοχές μέσω της άσκησης πιεστικών κινήσεων. Με την εφαρμογή πίεσης μέσω ειδικών ξύλινων εργαλείων στις προβληματικές περιοχές, ενεργοποιείται το λεμφικό σύστημα του σώματος, απελευθερώνονται οι συσσωρευμένες τοξίνες και ενεργοποιείται ο μεταβολισμός. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διασπάται το τοπικό λίπος, να διαλύεται η κυτταρίτιδα και το δέρμα να φαίνεται λείο αφού καταστρέφεται η όψη «φλοιού πορτοκαλιού».

Το μασάζ που γίνεται σε κάθε συνεδρία με περίπου 10 διαφορετικά εργαλεία, μπορεί τις πρώτες φορές να είναι επώδυνο, στη συνέχεια όμως γίνεται ευχάριστο και χαλαρωτικό.

Τα οφέλη της μεθόδου είναι πολλαπλά.

  • Xαλάρωση, τόσο σωματική όσο και πνευματική
  • Διέγερση του λεμφικού συστήματος
  • Επιτάχυνση του μεταβολισμού
  • Εξάλειψη των τοξινών
  • Αφαίρεση της κυτταρίτιδας
  • Καύση λίπους
  • Τόνωση και σύσφιξη
  • Αδυνάτισμα

Δεν μπορούν να υποβληθούν στη συγκεκριμένη θεραπεία οι εγκυμονούσες, λεχώνες (μόνο μετά από 4 μήνες, όταν σταθεροποιούνται οι ορμόνες), θηλάζουσες μητέρες και όσοι έχουν κιρσούς. Επίσης η μέθοδος είναι καλύτερα να μην εφαρμόζεται κατά την έμμηνο ρύση.

Η προσωπική μου εμπειρία ήταν πολύ καλή και σας προτείνω να δοκιμάσετε! Στη Λευκωσία μπορείτε να βρείτε την Goga μέσω των σελίδων της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, facebook: Maderotherapy Nicosia και instagram: @maderotherapynicosia.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.