Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

LIFTING χωρίς νυστέρι; Τώρα γίνεται με το Plasma Pen

LIFTING χωρίς νυστέρι; Τώρα γίνεται με το Plasma Pen

Η ηλικία πλέον δε μας τρομάζει. Μεγαλώνουμε όμορφα με σύμμαχό μας την αισθητική, τις καινοτόμες και ελάχιστα παρεμβατικές τεχνικές της που μας βοηθούν να νιώθουμε και να είμαστε λαμπερές διαρκώς.
Είναι αλήθεια ότι ο όρος lifting τρομάζει τις περισσότερες από εμάς, πιθανότατα γιατί έχουμε στο νου μας τα χειρότερα παραδείγματα, γυναίκες παραμορφωμένες που μοιάζουν όλες μεταξύ τους σα να προέρχονται από την ίδια σειρά παραγωγής πλαστικής κούκλας.
Το Plasma Pen είναι μια μη χειρουργική μέθοδος, αφού γίνεται χωρίς νυστέρι, δεν προκαλεί νέκρωση των ιστών, γίνεται σημείο-σημείο στην περιοχή της περίσσειας του δέρματος, δημιουργώντας μια μικροκαύση που δίνει το αποτέλεσμα του lifting στην περιοχή που στοχεύουμε.
                      
Eίναι εντυπωσιακό το γεγονός, ότι σε αυτή τη μη χειρουργική διαδικασία δεν περιλαμβάνονται αναισθησία, τομές, ράμματα, ουλές χειρουργείου και γενικότερα χειρουργικό ρίσκο.
Οι συνεδρίες που απαιτούνται καθορίζονται ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες κάθε δέρματος. Όταν απαιτηθούν περισσότερες από μία συνεδρίες, γίνονται κάθε 3 μήνες.
Το αποτέλεσμα με την ολοκλήρωση τους είναι το ίδιο πχ με αυτό της κλασικής χειρουργικής επέμβασης για εξάλειψη ρυτίδων και περίσσειας δέρματος.
Η διάρκεια των αποτελεσμάτων είναι 2,5 με 3 χρόνια και η τιμή είναι ανάλογη του σημείου και της περιοχής που γίνεται η θεραπεία.

Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού στο Φ House of Beauty όπου η Άντρη Ζαχαρία θα σας ενημερώσει πλήρως και θα εφαρμόσει την καταπληκτική αυτή θεραπεία, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του δέρματός σας.

Φ House of Beauty
Tηλ. 25 311755, 96 8905894
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.