Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Φεύγω. Που πας; Παρακάτω……..

Φεύγω. Που πας; Παρακάτω……..

Τελικά μας ελκύει το άπιαστο, το απαγορευμένο ή απλά τις περισσότερες φορές  αυτό που δεν μας θέλει. Και ας μη μιλάω γενικά. Γιατί ρε κορίτσια να θέλουμε αυτούς που δεν μας θέλουν, αυτούς που μας ταλαιπωρούν, αυτούς που μας αγνοούν και μας γυρνάνε τη πλάτη, που δεν μας σκέφτονται, που δεν μας φροντίζουν,  δεν μας ψάχνουν, δεν μας διεκδικούν. Αν και μάλλον πλέον πιστεύω ότι εκ φύσεως μας ελκύει αυτό που δεν μας θέλει, τείνω να επιμένω και να φυτεύω στα κεφάλια των φίλων μου ότι τα πράγματα είναι πολύ απλά…..ναι απλά! Δεν σε θέλει μία , να μην τον θέλεις δέκα….μάλλον είκοσι! Και δεν μιλάω εκ του ασφαλούς , ούτε το παίζω σκληρή και αδίστακτη, και σίγουρα δεν θέλω να το παίξω έξυπνη.

Απλά……όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε σοφότεροι, και να σας που την αλήθεια, αγαπώ αρκετά τον εαυτό μου για να πέφτω σε πατώματα, να χαλιέμαι , να κλαίω και να αυτοκαταστρέφομαι για τον οποιονδήποτε, ακόμα και αν είναι (στο δικό μου μυαλό έστω) ο ιδανικός! (που δεν υπάρχει αλλά λέμε τώρα). Γιατί το έχω φιλοσοφήσει, και αλήθεια πια θέλω να είμαι πιο ορθολογίστρια παρά ρομαντική, όχι γιατί δεν μου αρέσει να δένομαι να αγαπώ και να δίνομαι , αλλά γιατί θέλω να με προστατεύω και να μη με ταλαιπωρώ. Θέλω να είμαι ήρεμη και ευτυχισμένη. Και όχι δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά ούτε και ακατόρθωτο.  

Δεν τρέχουμε ποτέ πίσω από ένα άντρα που δεν μας διεκδικεί, πόσο ακόμα που δεν μας θέλει, ή που δεν μας θέλει πιά! Ειδικά αν δεν μας θέλει πια. Γιατί αν κάποιος δεν θέλει , σίγουρα δεν θα καταφέρνουμε να τον κάνουμε να ενδιαφέρεται με το να κάνουμε υστερίες, να κλαίμε στα σκαλοπάτια του ή να τον παρακαλάμε για τα ψίχουλα αγάπης του. Τίποτα δεν θα αλλάξει  το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να χάσουμε το χρόνο μας, αλλά πάνω από όλα την αξιοπρέπεια μας. Και αφού αποφάσισε ότι δεν του κάνουμε πια, ας κάνει στην άκρη να περάσει ο επόμενος γιατί πολλοί περίμεναν το λάθος του……μάζεψε λοιπόν την πληγωμένη σου καρδιά και τον εγωισμό σου και προχώρα παρακάτω. Μια συμβουλή μόνο ……αν θυμηθεί ότι του λείπεις, θύμισε του ότι όταν σε είχε δεν του ήσουν αρκετή.  

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.