Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Μια από τις αναρίθμητες πίκρες που μας ποτίζει η ζωή, είναι ότι όσο τα χρόνια περνούν, οι αληθινοί φίλοι μειώνονται. Μεγαλώνοντας, ο κύκλος των φίλων μικραίνει και μαθαίνεις να ζεις και να αγαπάς έναν, δύο, τρεις ανθρώπους που πλέον για σένα είναι οικογένεια. Από τους στενούς κι αγαπημένους φίλους, διαλέγω να… πανηγυρίσουμε την κολλητή φίλη. Την γυναίκα που βρίσκεται στην ζωή σχεδόν κάθε γυναίκας και ισοδυναμεί με αδερφή.

Η κολλητή μου έριξε μια απίστευτη ατάκα: ¨Τι να τον κάνω τον ψυχολόγο όταν έχω εσένα;¨ Ήταν ένα ακόμη σαββατόβραδο, από τα δεκάδες που από ¨το θέλω να σου μιλήσω για λίγο¨ και καταλήγουμε σε τρίωρη μεταμεσονύχτια ψυχολογική στήριξη, συνοδευόμενη από τις γνωστές εκφράσεις ¨πάρτα να μην στα χρωστάω¨,¨εγώ σου τα έλεγα¨,¨δεν θα αλλάξεις ποτέ¨ και πολλά ακόμη ¨γαλλικά¨.

Όμως, πόσο ευλογημένες είμαστε, όταν έχουμε μια κολλητή να μας ¨σηκώνει από τα πατώματα¨ κάθε φορά που πέφτουμε; Να μας μουτζώνει για τις επιλογές μας; Να είναι πάντα δίπλα μας και να χειροκροτά όταν πετυχαίνουμε και να μας στηρίζει στις ανασφάλειες και τις στιγμές αδυναμίας;

Μιλάμε για τη φίλη, που μπορείς να ανοίξεις την ψυχή σου χωρίς να φοβάσαι την προδοσία και να αντέχεις να τσαλακωθείς χωρίς να τρομάζεις από την κριτική της. Είναι η φίλη που ξέρει κάθε σου τελειότητα και παράλληλα γνωρίζει τις ατέλειές σου και ξέρεις καλά ότι μπορείς να βασιστείς επάνω της ανιδιοτελώς.

Είναι φίλη γιατί ξέρει όλα τα κουσούρια σου αλλά συνεχίζει να σε λατρεύει, είναι αυτή που μπορεί να μιλά μαζί σου σε viber, whats up & messenger για τρία διαφορετικά θέματα ταυτόχρονα. Είναι η φίλη που γνωρίζει και τα πιο κρυφά σου μυστικά, είναι αυτή που ξέρει τι σκέφτεσαι με ένα μόνο βλέμμα.

Είναι η φίλη εκείνη που ξέρει όλη σου την καρνταρόμπα και σου κρατά το χέρι όταν πηγαίνετε για shopping γιατί πολύ απλά λατρεύει το γούστο σου.

Φίλες μου, η καλύτερη ψυχοθεραπεία είναι η συζήτηση με την κολλητή σου. Γιατί κάπου εκεί… υπάρχει ακόμα αληθινή φιλία!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.