Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

“It’s a Knit Story Day”: Η γνωστή Κύπρια σχεδιάστρια Μαρία Αριστείδου Σε Ένα Μοναδικό Event του Likewoman.gr!

“It’s a Knit Story Day”: Η γνωστή Κύπρια σχεδιάστρια Μαρία Αριστείδου Σε Ένα Μοναδικό Event του Likewoman.gr!

Μία ιστορία με νήματα θα μας αφηγηθεί η γνωστή Κύπρια σχεδιάστρια Μαρία Αριστείδου στο event ”It’s a knit story” που διοργανώνει το likewoman.gr, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 στο Cocomat Hotel στο Κολωνάκι.

Σε αυτό το event η σχεδιάστρια θα παρουσιάσει τη νέα της συλλογή ”Scarf Line” από φουλάρια, ανδρικά και γυναικεία Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2019-20.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί κατά τις ώρες 13:00 – 19:00. Στις 17:00 η σχεδιάστρια θα μιλήσει για την πορεία της και τις δημιουργίες της.

Υποστηρικτής event: Rivage Greece – http://www.rivagecare.com/greece/

 

H σχεδιάστρια στηρίζει το κοινωνικό έργο της Dreamteam για έναν καλύτερο κόσμο!

* Όλα τα εκθέματα της παρουσίασης θα διατίθενται προς πώληση

Coco-Mat Hotel Athens: Πατριάρχου Ιωακείμ 36 Κολωνάκι Αθήνα

 

info:

Η Maria Aristidou είναι Κύπρια σχεδιάστρια, specialist στα πολυτελή γυναικεία πλεκτά , στην βραδινή ένδυση, και ένδυση παραλίας για άνδρες και γυναίκες.
Εξαιρετικά και μοναδικά πλεκτά που παράγονται από μετάξι, μαλλί μεταλλικές κλωστές κτλ! Όλη η παραγωγή
και τα τελειώματα παράγονται στην Κύπρο. Μέχρι σήμερα η Μαρία Αριστείδου είναι η μοναδική Ελληνίδα Κύπρια σχεδιάστρια, που έχει πάρει μέρος στην Paris Ηaute Couture Fashion με εξαιρετικά & επιτυχή σχόλια από τον διεθνή τύπο και ειδικά τις τελευταίες 5 σεζόν από την Γαλλική Ομοσπονδία σχετικά με την δουλειά της!

Έχει προταθεί από τα Μadame Figaro Awards Κύπρου ως σχεδιάστρια της χρονιάς, μια κατηγορία που από μόνη της φέρει έναν βαρύ τίτλο. Στο παρελθόν η σχεδιάστρια Μαρία Αριστείδου έδειξε την δουλειά της στην Κύπρο σε φιλανθρωπικές βραδιές για το Make A Wish και άλλους Φορείς και σε πολλές άλλες εκδηλώσεις όπου όλα τα έσοδα δόθηκαν σε αυτούς.
Στις 3 Ιουλίου του 2019 η κύπρια σχεδιάστρια έδειξε τη νέα της κολεξιόν της για Φθινόπωρο – Χειμώνα 2019-20 ”Clair de lune” στο Hotel Le Marois.

 

 

https://www.likewoman.gr/lw-fashion/it-s-a-knit-story-1.html

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.