Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

H Κύπρια Σχεδιάστρια Mαρία Αριστείδου Έφερε Άρωμα Παρισιού Στην Αθήνα Και Μάγεψε Το Αθηναϊκό Κοινό

H Κύπρια Σχεδιάστρια Mαρία Αριστείδου Έφερε Άρωμα Παρισιού Στην Αθήνα Και Μάγεψε Το Αθηναϊκό Κοινό

Ήταν σίγουρα μία και μοναδική «It’s A Knit Story Day.» Το τελευταίο Σάββατο του Νοέμβρη «σχεδιάστηκε» πάνω σε νήματα και χρώματα.

Η Κύπρια σχεδιάστρια, Μαρία Αριστείδου, γνωστή για την παρουσία της στην εβδομάδα μόδας υψηλής ραπτικής στο Παρίσι, έκανε ένα σύντομο ταξίδι στην Ελλάδα και μέσα από την πρόσκληση της Τάνιας Νικολοπούλου και της Τζένης Οικονόμου και φυσικά του likewoman.gr, παρουσίασε στο Coco Mat Hotel Athens, στο Κολωνάκι, τη νέα της συλλογή ”Scarf Line” από φουλάρια ανδρικά και γυναικεία Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2019-20.
Αν λέγαμε τη φράση “ήταν όλοι εκεί” θα ήταν υπερβολή, αλλά παράλληλα πραγματικότητα. Η γυναικεία δύναμη, κατάφερε και πάλι να δημιουργήσει μία πηγή έμπνευσης και style, σε έναν χώρο που ίσως να περίμενε μία τέτοια στιγμή. Fashion editors, σχεδιαστές, στυλίστες, bloggers και φίλοι, παρευρέθησαν για να γνωρίσουν τη σχεδιάστρια από κοντά και να μιλήσουν μαζί της, έγιναν μία παρέα και μαζί με ένα ποτήρι κρασί, αντάλλαξαν απόψεις και αγάπησαν λίγο παραπάνω τη μόδα και όσα πραγματικά εκείνη πρεσβεύει. Η Μαρία Αριστείδου «ξετύλιξε» το δικό της νήμα, μιλώντας για την πορεία και την ιστορία της. Την παρουσία του έκανε αισθητή ο Μάικ Ευμορφίδης (συνιδρυτής της ελληνικής εταιρίας COCO-MAT), ο οποίος «μαγεύτηκε» από τις δημιουργίες της.

Τιμητική ήταν η παρουσία του γνωστού σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Κώστα Μαυρόπουλου όπου συνομίλησε αρκετή ώρα με την σχεδιάστρια.

Το event ολοκληρώθηκε με την παρουσία της Dream Team, την οποία η σχεδιάστρια στηρίζει για έναν καλύτερο κόσμο, δίπλα στον πρόεδρο της οργάνωσης, Χρήστο Πετρίδη. Το όμορφο απόγευμα στην Πατριάρχου Ιωακείμ, ολοκληρώθηκε με την παρουσία της Rivage Greece, και τα υπέροχα gift bags, που είχαν επιμεληθεί ειδικά για το event, με τα μοναδικά προϊόντα από τη Νεκρά Θάλασσα που όλοι στο LikeWoman έχουν αγαπήσει.

Δείτε το αρχικό άρθρο Εδώ

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.