Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Gold? or simply gold plated?

Gold? or simply gold plated?

Αυτή ήταν η έμπνευση μου για μια φωτογραφία που ανάρτησα πρόσφατα στο instagram,όχι δεν είναι τυχαία αλλά πολύ στοχευμένη μάλιστα.

Όπως και να το κάνουμε, ευχή και κατάρα η άτιμη διαίσθηση μου. Πολύ άτιμη όμως.  Και σας επιβεβαιώνω ότι αυτό που λένε «ότι λάμπει δεν είναι χρυσός» είναι σοφό και πολύ αληθινό. Έχω γνωρίσει ανθρώπους και ανθρώπους, και …..σπάνια έχω πέσει έξω. Δεν με ξεγελάνε τα φαρδιά και δήθεν ζεστά χαμόγελα, τα λαμπερά μάτια και η δήθεν πάντα ευχάριστη διάθεση. Ένα τεράστιο χαμόγελο ξεγεγελά μόνο τους αφελείς, η δήθεν θετική και ευχάριστη αύρα που κάποιος προσπαθεί να πλασάρει με μαεστρία ξεγελά μόνο αυτούς που δεν πηγάζει  η αυθεντία μέσα τους, όλοι οι υπόλοιποι το καταλαβαίνουν sooner or later. Ίσως όχι αμέσως άλλα κάποια στιγμή βγαίνει στην επιφάνεια. Άν είσαι λίγο ξύπνιος το αντιλαμβάνεσαι πολύ σύντομα πριν προλάβει η ζωή να στο αποδείξει.

Θεέ μου αλήθεια, πόσα ψεύτικα χαμόγελα να αντέξουμε, πόσες σημαιοστολισμένες βιτρίνες, πόσα προσωπεία, πόσες μάσκες ……με ξεπερνά!  Όσες φορές όμως έπρεπε να το ανεκτώ , το χειρίστηκα με περισσότερη μαεστρία από τους ατάλαντους ηθοποιούς που τόλμησαν να μου το πλασάρουν. Και όντας πιο έξυπνη και με σωστούς χειρισμούς, ποτέ δεν θα καταλάβετε άν τελικά σας συμπαθώ ή όχι. Γιατί σας χειρίζομαι πολύ καλύτερα απ’οτι εσείς τους ίδιους σας τους εαυτούς.  

Ευτυχώς δεν είσαστε φίλοι μου και ποτέ δεν θα γίνετε.

Κομμένα λοιπόν τα ψεύτικα χαμόγελα σε όλους εμάς που θέλουμε στη ζωή μας μόνο ανθρώπους χρυσούς, ούτε επίχρυσους ούτε αργυρούς.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.