Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Face roller: ακόμη να το αγοράσεις;

Face roller: ακόμη να το αγοράσεις;

Φαντάζομαι έχετε δει πολλές φορές αυτό το “εργαλείο” ομορφιάς που ονομάζεται face roller. Ίσως το έχετε ήδη. Τα τελευταία χρόνια έγινε must στους κύκλους των beauty experts. Κι όμως οι ιδιότητες των κρυστάλλων από τους οποίους φτιάχνεται, ήταν γνωστές από πολύ παλιά. Οι θεραπευτικές παραδόσεις της αρχαιότητας από την Ελλάδα, την Αίγυπτο, την Κίνα, υπήρχαν πολύ πριν την ανακάλυψη της Αμερικής! Ο θαυματουργός ροζ χαλαζίας (rose quartz), ο νεφρίτης (jade) κι άλλοι θεραπευτικοί κρύσταλλοι χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των κυλίνδρων. Πόσο όμως βοηθούν την επιδερμίδα μας;

Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν μπορούν μας κάνουν κακό ή να έχουν παρενέργειες, όπως άλλες τεχνικές. Για παράδειγμα το micro needling, που βοηθάει στη φυσική ανάπλαση της επιδερμίδας και στην ιδανική απορρόφηση των προϊόντων ομορφιάς. Αν δεν τηρηθούν με ευλάβεια οι κανόνες υγιεινής και ασφαλείας, ιδιαίτερα όταν το κάνουμε μόνες στο σπίτι, μπορεί να αποδειχθεί επώδυνη ή και επικίνδυνη  τεχνική, οδηγώντας σε μολύνσεις και τραυματισμούς.

Σύμφωνα με τους δερματολόγους, οποιοσδήποτε τύπος ελαφρού μασάζ στο πρόσωπο, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, βελτιώνοντας έτσι την όψη του δέρματος προσωρινά. Ο συνδυασμός του μασάζ με ένα λάδι προσώπου, με την επανορθωτική κρέμα ή το ορό μας, ενισχύει την απορρόφησή τους και άρα τη δράση τους. Ούτως ή άλλως, δεν έχουμε τίποτα απολύτως να χάσουμε εμπλουτίζοντας την καθημερινή μας φροντίδα με την ενέργεια που προσφέρει ένα face roller με κύλινδρο φτιαγμένο από κρυστάλλους.

Jade & Rose quartz rollers

Ο νεφρίτης (jade) είναι σύμβολο ομορφιάς, ανανέωσης, χάρης και αρμονίας εδώ και χιλιάδες χρόνια και είναι διάσημος για τη αντιγηραντική δράση του. Η κρυσταλλική δομή του τον καθιστά μέγα ενεργειακό αγωγό, που μπορεί να δώσει μια ιδιαίτερα αναζωογονητική ενέργεια στη επιδερμίδα. Η χρήση του jade roller διεγείρει τους μεσημβρινούς του προσώπου, δηλαδή τις ενεργειακές ζώνες που συνδέονται με τα εσωτερικά συστήματα του οργανισμού. Όταν αυτές οι ζώνες έρχονται σε επαφή με αυτά τα σημεία τα ενεργοποιούν και ταυτόχρονα τα συνδέουν με την ενέργεια της γης ανεβάζοντας τις δονήσεις της ρουτίνας ομορφιάς μας, ώστε να λάμπουμε εσωτερικά.

O ροζ χαλαζίας (rose quartz) είναι επίσης σύμβολο ομορφιάς και ανανέωσης, απαλότητας, έρωτα και αγάπης για τον εαυτό μας! Λέγεται ότι η Κλεοπάτρα έκανε ενεργειακά μπάνια σε κομμάτια ροζ χαλαζία για να επωφεληθεί από τις αντιγηραντικές του ιδιότητες. Οι ισχυρές καταπραϋντικές δονήσεις του ροζ χαλαζία απομακρύνουν την ένταση από τους μυς του προσώπου, έτσι ώστε να φαίνεται ξεκούραστο. Και ο ροζ χαλαζίας ενεργοποιεί τους μεσημβρινούς του προσώπου. Ένα rose quartz θα προσθέσει στην καθημερινή μας περιποίηση τη θετική ενέργεια της αγάπης ώστε να την εκπέμπουμε από μέσα προς τα έξω.

Σωστή χρήση των roller: Έχουμε στο μυαλό μας την κάθετη νοητή γραμμή από το μέτωπο ως το στήθος μας και προσέχουμε να μην την περάσουμε στη διάρκεια του μασάζ. Φροντίζουμε ώστε το πρόσωπό μας να είναι πάντα νωπό ψεκάζοντας με ένα ενυδατικό mist ή χρησιμοποιώντας ένα ξηρό λάδι προσώπου.
Ξεκινάμε από τη μέση του μετώπου κυλώντας απαλά το roller προς τα έξω και κάτω μέχρι το αυτί. Επαναλαμβάνουμε την ίδια κίνηση δυο με τρεις φορές.
Συνεχίζουμε δουλεύοντας στο πρόσωπο από τα μάτια και κάτω με οριζόντιες κινήσεις από το κέντρο και προς τα έξω ως το αυτί.
Όταν φτάσουμε στη γραμμή του σαγονιού, πιέζουμε ελαφρά το roller κατά μήκος του περιγράμματος προς το αυτί και έπειτα κάτω προς την κλείδα.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και στο άλλο μισό του προσώπου.

Έτοιμες! Ακόμη να αγοράσετε το δικό σας face roller! Παραγγείλτε το online! Μπορείτε να το σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών αλλά και στο Amazon, Ebay, AliExpress.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.