Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Don’t give up! To μήνυμα της συνύπαρξης μόδας και τέχνης στο 7ο NGFL.

Don’t give up! To μήνυμα της συνύπαρξης μόδας και τέχνης στο 7ο NGFL.

Το έβδομο NGFL (New Generation Fashion Lines), το οποίο πραγματοποιήθηκε στον υπέροχο Πολυχώρο Πολιτισμού «Αθηναΐς» στο Βοτανικό στις 5-6 Οκτωβρίου, απέδειξε περίτρανα ότι η μόδα και η τέχνη όχι απλά μπορούν να συνυπάρξουν αλλά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες. Όταν οι δημιουργοί συναντώνται, όταν οι επισκέπτες τους θαυμάζουν και τους τιμούν, η αξία τους αναγνωρίζεται και «τρέφει» ακόμη περισσότερο την έμπνευση και τη δημιουργικότητά τους.


¨Don’t give up¨ το μήνυμα του ΝGFL7 , το οποίο εγκαινίασε η επικοινωνιολόγος και Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων κ. Κατερίνα Γκαγκάκη.
Στην επίσημη τελετή έναρξης, το μεσημέρι του Σαββάτου, η κ. Γκαγκάκη δήλωσε εντυπωσιασμένη από την οργάνωση, τις δημιουργίες και τη φαντασία των νέων σχεδιαστών και προσκάλεσε την εταιρία Stalexpo, να διοργανώσει περισσότερες εκδηλώσεις με την υποστήριξη του Δήμου της Αθήνας, προκειμένου να δοθεί μεγαλύτερο βήμα στις δημιουργίες των νέων.


Don’t give up, το μήνυμα που έστειλε επίσης με την ομιλία του ο διεθνής εικαστικός Νίκος Φλώρος, ο οποίος βραβεύτηκε από την εταιρία Stalexpo για την προσφορά του στην Τέχνη, προς τους νέους σχεδιαστές.
Ο Νίκος Φλώρος, φανερά συγκινημένος και εντυπωσιασμένος από τη διοργάνωση δήλωσε έτοιμος να στηρίξει νέες ιδέες και ενέργειες παρόμοιου επιπέδου.


Οι συλλογές των 14 νέων σχεδιαστών και των 2 σχολών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2020 έδωσαν μια πρώτη ¨γεύση¨ από τις τάσεις της επόμενης χρονιάς, στην αίθουσα του πολυχώρου Αθηναΐς, η οποία είχε μετατραπεί σε έναν καταπληκτικό κήπο με τριφύλλι, λεβάντες και ψηλά δέντρα. Η καλλιτεχνική διεύθυνση ήταν του Μιχάλη Πάντου.

Οι δημιουργίες του ΔΙΕΚ Ελληνικού με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Πίστης κήρυξαν την έναρξη των fashion shows. Ακολούθησε η σχολή Avioti Fashion ED και το χειροκρότημα για τους τελειόφοιτους και των δύο σχολών, εμψύχωσε τους καθηγητές για το έργο τους.


Η μόδα για του χρόνου προστάζει ολόσωμα μαγιό, πολλά καφτάνια για όλες τις ώρες πλέον, διαφάνειες, δαντέλες και φτερά μαραμπού.


GUEST στο fashion show της Λίνα Γαβρά, ήταν το μοντέλο Ελένη Ασημάκη (GNTM), η οποία εντυπωσίασε με την ομορφιά της και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που παρακολούθησε το show.


Σε όλα τα shows, το make up & τα χτενίσματα των μοντέλων επιμελήθηκε η σχολή Freddy make up stage με προϊόντα μαλλιών ΚΥΑΝΑ.
Τα υποδήματα ήταν της εταιρίας ΜΙGATO.
Αρκετοί έμποροι και show rooms, έδειξαν ενδιαφέρον για μελλοντικές συνεργασίες με τους σχεδιαστές.
Κοσμήματα και αξεσουάρ από 35 νέες σχεδιαστικές υπογραφές κέρδισαν τις εντυπώσεις, με αποτέλεσμα να γίνουν παραγγελίες, να ολοκληρωθούν συλλογές και να επιβεβαιωθεί σε μεγάλο βαθμό η φαντασία και η έμπνευση των σχεδιαστών.


‘MEMORIES’ ήταν ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής την οποία διάνθησαν οι δημιουργίες 70 καλλιτεχνών, στο πλαίσιο του NGFL7. Η έκθεση που επιμελήθηκε ο Χρήστος Πετρίδης, προσέλκυσε πολλούς ένθερμους υποστηρικτές της τέχνης, οι οποίοι συζητούσαν για το αναβαθμισμένο επίπεδο των έργων. Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η ομιλία του γνωστού ζωγράφου κ. Ματθαιόπουλου την Κυριακή, σχετικά με τη σημασία της Τέχνης στη βιομηχανοποιημένη εποχή που ζούμε.


Οι επισκέπτες ξεπέρασαν κατά πολύ αυτούς των προηγουμένων διοργανώσεων ( περισσότεροι από 3000 άτομα). Στην υποδοχή, όλοι απήλαυσαν τα καινούρια ροφήματα της starbucks, καθώς και τους χυμούς cicada.
Το New Generation Fashion Lines στηρίζει το Χατζηπαττέρειο Ίδρυμα – Μαζί για το Παιδί για το σοβαρό του έργο και οι υπεύθυνοι του ιδρύματος μαζί με τους εθελοντές τους έδωσαν έντονο παρόν στη διοργάνωση.
Οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες του Σαββάτου διασκέδασαν με χορευτική μουσική και cocktails από το BEEFEATER PINK YOUR GIN και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Άνοιξη στο NGFL8.

 

To Angelsworldcy ήταν χορηγός επικοινωνίας και τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του!

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.