Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Design by PP – η μόδα αναδεικνύει την ομορφιά και τη θηλυκότητα

Design by PP – η μόδα αναδεικνύει την ομορφιά και τη θηλυκότητα

Η νέα γενιά των δημιουργών στο χώρο της μόδας αποτελείται από ταλαντούχους designers ενδυμάτων, κοσμημάτων και αξεσουάρ και έχει να προσφέρει πολλά. Όλοι αυτοί οι δημιουργοί είναι σημαντικό να μπορούν να προβάλουν και να αναδεικνύουν τη δουλειά τους, ώστε να τους γνωρίζει το ευρύ κοινό και να τυγχάνουν της ανάλογης αναγνώρισης.

Συναντήσαμε την Πόπη Πετρίδου, fashion designer και makeup artist, και της ζητήσαμε να μιλήσει η ίδια για το Design by PP. Μας είπε λοιπόν:

Η ιδέα της δημιουργίας του brand μου «Design by PP» γεννήθηκε πριν από πολλά χρόνια αλλά ξεκίνησε να υλοποιείται την τελευταία τριετία περίπου. Με τη μόδα έχω πολύ καλή σχέση αφού από μικρή παρακολουθούσα τις τάσεις της ανελλιπώς και σχεδίαζα ρούχα. Έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω κάτι δικό μου, μια σειρά γυναικείων ρούχων σε απλές γραμμές, με ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των υφασμάτων. Άλλωστε οι σύγχρονες γυναίκες αναζητούν πλέον ρούχα που θα τους φτιάχνουν την ψυχολογία και θα τις κάνουν να νιώθουν άνετα φορώντας τα.

 

Η συλλογή μου περιλαμβάνει βραδινά φορέματα (κι όχι μόνο) και νυφικά τα οποία ράβονται κατά παραγγελία (custom made). Πρόκειται για ρούχα που αφουγκράζονται τις ανάγκες των σημερινών γυναικών και ταυτίζονται με την αισθητική τους. Μπορούν να φορεθούν από κάθε γυναίκα. Για μένα, το καλύτερο υλικό που μπορώ να χρησιμοποιήσω είναι η φαντασία μου, αγγίζοντας όμως τις επιθυμίες των γυναικών.

Η ιδιότητά μου ως makeup artist συνδυάζεται άψογα με αυτή της fashion designer, καθώς και τα δύο έχουν μια κοινή συνιστώσα, την αγάπη για την ομορφιά και την ανάδειξη της θηλυκότητας. Παντρεύοντας την υψηλή αισθητική με τον άρτιο συνδυασμό των χρωμάτων, επιτυγχάνω το επιθυμητό αποτέλεσμα, δημιουργώντας μοναδικά κομμάτια που κολακεύουν τη γυναίκα.

Τη συλλογή της Πόπης Πετρίδου μπορείτε να βρείτε στο facebook @DesignbyPP και στο instagram: @ppopi . Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί της. Ένα θα σας πω. Έχω ήδη παραγγείλει το αγαπημένο μου κομμάτι, αφού πραγματικά εντυπωσιάστηκα, πέρα από τον σχεδιασμό, από την ποιότητα των υλικών και της άψογη ραφή!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.