Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Castings space: Εκεί που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα

Castings space: Εκεί που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα

Το Castings.space δημιουργήθηκε με στόχο να δώσει την ευκαιρία σε ανθρώπους με ταλέντο να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Συναντήσαμε τον ένα από τους δύο εμπνευστές του Μάριο Σωκράτους και μας μίλησε για την ιδέα και την υλοποίησή της.
1. Castings space. Ένα όνομα που υπόσχεται πολλά. Τι ακριβώς είναι;
Το όνομα μαρτυρά από μόνο του ότι πρόκειται για μια εταιρεία CASTING. Είναι μια ιδέα που είχαμε εγώ και ο συνεργάτης μου ο Πέτρος, αφού διαπιστώσαμε ότι μέσα στον χώρο αυτό δεν δίνονται εύκολα ευκαιρίες, και αρχίσαμε να την υλοποιούμε σιγά σιγά. Υπόσχεται πολλά, αλλά δεν μένει μόνο στις υποσχέσεις. Ό,τι υπόσχεται, το υλοποιεί.
2. Υπάρχουν πολλά ταλέντα στην Κύπρο και στην Ελλάδα που δεν έχουν την ευκαιρία που ψάχνουν. Πιστεύεις ότι μπορείτε να τους την προσφέρετε;
Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε και να προωθήσουμε τα άτομα με ταλέντο στους σωστούς ανθρώπους. Σύντομα θα έχουμε συνεργασίες με δισκογραφικές εταιρείες, τηλεοπτικές παράγωγες, διαφημιστικά γραφεία και πολλά αλλά σε Κύπρο και Ελλάδα. Έχουμε και διάφορες άλλες ιδέες που έρχονται σύντομα αλλά δε θα τις αναφέρουμε από τώρα. Σίγουρα μπορούμε να προσφέρουμε πολλά και θα το κάνουμε.
3. Με ποιο τρόπο θα αναδεικνύονται τα ταλέντα;
Ο τρόπος με τον οποίο θα αναδεικνύονται τα ταλέντα είναι μέσα από τα casting που θα γίνονται με βίντεο και φωτογράφιση, έτσι ώστε να προβληθεί το ταλέντο τους και μετά θα δημιουργείται το προσωπικό τους portofolio μέσα στην σελίδα μας www.castings.space. Όπως ήδη είπαμε, έχουμε πολλά πράγματα που έρχονται σύντομα και θα αναδεικνύουν τα ταλέντα.

Οι δημιουργοί του Castings.Space

 

Μάριος Σωκράτους                            Πέτρος  Γιάννακας

4. Βρίσκεστε πολλά χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης. Πως μπορεί κάποιος να τον προσεγγίσει;
Δεν είναι εύκολος χώρος και για να μπεις σε αυτόν χρειάζεσαι γνωριμίες. Έτσι γίνεται συνήθως στην Κύπρο. Και εγώ με αυτό τον τρόπο μπήκα στο χώρο . Όμως θέλω να το αλλάξω όσο μπορώ αυτό, ώστε να μπουν καινούργια άτομα που αξίζουν πραγματικά γιατί υπάρχουν πράγματι πολλά ταλέντα αλλά δεν τα βλέπει κάνεις. Αυτό φαίνεται και στα talent show που γίνονται και αναδεικνύουν πολλά ταλέντα που αξίζουν και στη συνέχεια, με την ευκαιρία που τους δόθηκε, κάνουν καριέρα.
5. Ποια είναι η διαδικασία για να φτάσει κάποιος στο casting space;
Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και απλή αφού θα γίνονται συνέχεια casting τα οποία θα ανακοινώνουμε στο site μας και στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
6. Ποιος μπορεί να απευθυνθεί σε εσάς;
Μπορεί να απευθύνεται οποίος το επιθυμεί. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, ακόμη και μικρά παιδιά, γιατί πιστεύω ότι όλοι μας κρύβουμε ένα ταλέντο μέσα μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να το ανακαλύψουμε στον κάθε άνθρωπο που θα έρχεται στα casting.
7. Πότε ξεκινούν οι ακροάσεις και που θα γίνονται;
Τα casting, για ερασιτέχνες ηθοποιούς, κομπάρσους και μοντέλα (για ηλικίες άνω των 18 ετών), ξεκινoύν αυτό το Σάββατο 6/7 και την Κυριακή 7/7 στο Εγκώμιο πολιτιστικό κέντρο.

Facebook: @castings space

Instagram: @Castings space

Twitter: @CastingsSpace.

YouTube: @ Castings space

Telephone: 0035770087836

https://www.facebook.com/316039049083622/posts/346476286039898/

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.