Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Bronzer μου αγαπημένο…

Bronzer μου αγαπημένο…

Τα μαθήματα μακιγιάζ συνεχίζονται! Λύνω τις απορίες μου εμβαθύνοντας στη χρήση των προϊόντων που χρησιμοποιώ. Γιατί επιτέλους θέλω να μάθω να τα χρησιμοποιώ σωστά. Σήμερα θα μάθουμε ορισμένες πληροφορίες για τη χρήση του bronzer.
Πρόκειται για ένα προϊόν κυρίως καλοκαιρινό που όμως χρησιμοποιείται και τον χειμώνα για να τονίσουμε ορισμένα σημεία του προσώπου μας. Το bronzer κυκλοφορεί σε μορφή πούδρας (compact ή πέρλες) ή σε κρεμώδη υφή. Μπορεί να έχει μία απόχρωση ή να κυκλοφορεί σε μορφή παλέτας με περισσότερα χρώματα. Επίσης κάποιες φορές συνδυάζεται με ένα ρουζ. Στόχος του είναι να χαρίσει στο δέρμα μια πιο ζεστή όψη και λάμψη.
Το βασικό είναι να επιλέξουμε προσεκτικά την σωστή απόχρωση! Για παράδειγμα στις ξανθές γυναίκες, το μαύρισμα είναι συνήθως χρυσαφένιο παρά σοκολατένιο οπότε απαιτείται η επιλογή πιο ανοιχτόχρωμων αποχρώσεων. Πιο σκούρες αποχρώσεις χρησιμοποιούνται στις μελαχρινές κοπέλες, οι οποίες μαυρίζουν πιο έντονα.
Το δεύτερο σημαντικό σημείο να αντιληφθούμε ότι το contouring και τα προϊόντα για contouring διαφέρουν από το bronzer. Το contouring σμιλεύει το πρόσωπο, τονίζει δηλαδή τις σκιές, τα προϊόντα είναι πιο σκούρα και τοποθετούνται αλλού. Το bronzer που τονίζει το χρώμα και τη λάμψη από τον ήλιο τοποθετείται στα ζυγωματικά, τα μάγουλα, το μέτωπο, τη μύτη, το πιγούνι και το λαιμό. Στα σημεία δηλαδή όπου μαυρίζουμε.


Αυτό που θέλουμε από ένα bronzer είναι δώσει ένα αποτέλεσμα στο πρόσωπο σαν να είμαστε ηλιοκαμένες χωρίς υπερβολές όμως. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να δείχνει φυσικό και όχι σαν μάσκα στο πρόσωπο. Για ένα απαλό, φυσικό αποτέλεσμα και εύκολη εφαρμογή, επιλέξτε ένα μαλακό και παχύ πινέλο, με όσο το δυνατόν καλύτερη τρίχα ώστε να απλωθεί το χρώμα ομοιόμορφα στην επιδερμίδα.
Το μυστικό για την τέλεια εφαρμογή του bronzer, εκτός από την τοποθέτηση είναι και η ποσότητα που θα χρησιμοποιήσουμε. Ξεκινάμε με λίγο προϊόν και προσθέτουμε περισσότερο στην πορεία, εάν χρειάζεται. Με ελαφριές κινήσεις απλώνουμε με το πινέλο, το οποίο δεν ξεχνάμε να τινάζουμε ελαφρά πριν το φέρουμε στο πρόσωπό μας.
Για να απλώσουμε σωστά το bronzer φανταζόμαστε τον αριθμό τρία πάνω στο πρόσωπό μας. Ξεκινάμε πάνω από τα φρύδια, κατά μήκος του μετώπου προς τους κροτάφους, περνάμε το πινέλο πάνω από το κόκκαλο ψηλά στα ζυγωματικά (όχι στα «μήλα») και μετά κατά μήκος της κάτω γνάθου με κατεύθυνση από έξω προς το πηγούνι. Το bronzer θα το βάλουμε επίσης στα πλαϊνά της μύτης σε ελάχιστη ποσότητα με ελαφριές κινήσεις. Τέλος θα πρέπει να περάσουμε λίγη ποσότητα και στο λαιμό ξεκινώντας από τη γραμμή του σαγονιού . Έτσι θα έχουμε ομοιόμορφο χρώμα και θα αποφύγουμε το εφέ της μάσκας.
Έτσι με λίγες, απαλές και προσεκτικές κινήσεις μπορούμε να αποκτήσουμε ηλιοκαμένη και φρέσκια όψη, σαν να επιστρέψαμε μόλις από την παραλία. Να είστε βέβαιες ότι το bronzer θα γίνει και το δικό σας αγαπημένο προϊόν μόλις μάθετε τη σωστή χρήση του!!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.