Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

“Be you” – το απόλυτο beauty event από το Likewoman.gr και τη Rivage. Δυο αγάπες μας προσκαλούν να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Το Angelsworldcy θα είναι εκεί!

“Be you” – το απόλυτο beauty event από το Likewoman.gr και τη Rivage. Δυο αγάπες μας προσκαλούν να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Το Angelsworldcy θα είναι εκεί!

Με επίκεντρο τη γυναίκα και πολλή αγάπη, το LikeWoman και η Rivage, ενώνουν τις δυνάμεις τους, πιστεύοντας ότι μπορούν να μας προσφέρουν πολλά. Αφού «ταξίδεψαν» μαζί στη Νεκρά Θάλασσα μέσα από μια μοναδική σειρά προϊόντων, αποφάσισαν  ότι πρέπει να μοιραστούν τη μαγεία της πραγματικής ομορφιάς με όλες εμάς.

 

Η φύση προσφέρει μια αφθονία συστατικών που καταπραΰνουν, ενυδατώνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα αντιμετωπίζοντας τα σημάδια γήρανσης. Η Rivage συλλέγει και συνδυάζει τα καλύτερα ενεργά βότανα της φύσης με τα ευεργετικά μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς θάλασσας έτσι ώστε να μας χαρίζει την μοναδική αίσθηση ενός spa στο σπίτι μας. Κάθε προϊόν Rivage έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά και να αναζωογονεί τις αισθήσεις.

Η Rivage και το LikeWoman λένε ένα τεράστιο “Be You” και φέρνουν το απόλυτο beauty event στην Κηφισιά, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019. Γι’αυτό και είμαστε πολύ χαρούμενοι! Ελάτε μαζί μας, να ταξιδέψουμε σε έναν κόσμο ομορφιάς που δεν έχετε γνωρίσει ακόμη. Σκοπός μας είναι η κάθε γυναίκα να πιστέψει στον πραγματικό της εαυτό, στη φύση της. Και αυτό θα γίνει με τα προϊόντα που θα γνωρίσει, θα δοκιμάσειςκαι θα αναλύσει μαζί μας.

Κάθε προϊόν και ένα μοναδικό μυστικό. Κάθε μυστικό και ένα μικρό θαύμα. Κάθε θαύμα και ένα σκαλί προς την επιτυχία. Και ποια είναι αυτή; Να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και να λέμε “Είμαι εγώ”.

Το Beauty Happening θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 από τις 11:00 έως τις 15:00 στο κατάστημα της Rivage στην Κηφισιά με πολλές εκπλήξεις, δώρα και μυστικά ομορφιάς που συνδυάζουν τα ευεργετικά για την επιδερμίδα συστατικά από τη Νεκρά Θάλασσα και επιλεγμένα ενεργά βότανα από τη φύση.

Το Angelsworldcy θα είναι εκεί, πιστεύοντας ότι κάθε γυναίκα αξίζει το καλύτερο!

Τοποθεσία:
– Κυριαζή 16, Κηφισιά, 145 62.
Ημερομηνία:
– Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019
Ώρες:
– 11:00 – 15:00

Ακολούθησε τη Rivage στα social media:
Facebook: @rivagegreece
Instagram: @rivage_greece

Γίνε μία από εμάς μέσα από το likewoman.gr
Ακολούθησε μας στο Facebook, στο twitter και στο Instagram
Hyperlinks:
LikeWoman: https://www.likewoman.gr/
Rivage Greece: https://rivagecare.com/greece/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.