Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

BASIC INSTINCT!

BASIC INSTINCT!

Είτε το έχεις, είτε όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πέφτει ποτέ έξω… και δεν κάνει ποτέ λάθος. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να το αγνοήσω, (ξέροντας κατά βάθος ότι δεν θα έπρεπε), αλλά μερικές φορές εύχεσαι να κάνεις λάθος. Προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι αυτό που νιώθεις είναι υπερβολή ή απλά είσαι επηρεασμένη από γεγονότα.

Λοιπόν, έχω ευχή και κατάρα να έχω επικίνδυνα δυνατό ένστικτο. Τόσο, που πολλές φορές τρομάζω με τον εαυτό μου. Μα να μην έχω πέσει ποτέ έξω; Ποτέ όμως. Αυτή μου η διαίσθηση με έχει βοηθήσει πολλές φορές, και άλλες τόσες με ισοπέδωσε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον δεν το αγνοώ. Όσες φορές το αγνόησα, με έχει επιβεβαιώσει. Με έχει τιμωρήσει. Και μου δίδαξε να το ακολουθώ. Πιστά!

Όσες λοιπόν από εσάς, σας φωνάζει το ένστικτο σας, ακούστε το. Και βοηθήστε τον εαυτό σας να διαχειριστεί ότι σας συμβαίνει, καλό ή κακό, γιατί αυτή η εσωτερική φωνούλα, πολλές φορές υπάρχει εκεί για να μας προειδοποιήσει ότι κάτι θα συμβεί. Τουλάχιστον, ότι και να είναι, θα είσαστε προετοιμασμένες. Η λογική έπεσε πολλές φορές έξω, το ένστικτο ποτέ. Και όταν το σωστό και το λάθος μοιάζουν δύο λέξεις χωρίς νόημα, έρχεται το ένστικτο και τα σώζει όλα. Καλή μας τύχη.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.