Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ANGEL ELVA

ANGEL ELVA

Γεννήθηκα στη πρωτεύουσα χειμώνα καιρό, 16 Ιανουαρίου συγκεκριμένα του… όποτε θέλω και όσο φαίνομαι!

Η μαμά μου έλεγε: “Παιδί ζωηρό με πνεύμα ανήσυχο, από… κούνια῾! Στα 18 αποφάσισα να ζήσω το ιταλικό όνειρο σπουδάζοντας στην όμορφη Περούτζια, Ιταλική Φιλολογία. Επέστρεψα στην Κύπρο  προσπαθώντας να αποδεχτώ το γεγονός ότι δεν γεννήθηκα Ιταλίδα αλλά Κύπρια. Αρχικά είπα να ασχοληθώ με αυτό που σπούδασα. Όμως δεν κράτησε πολύ.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές, με κέρδισαν ως Συνοδός Εδάφους και από εκεί βρέθηκα χωρίς να το καταλάβω στην Αγγλική Ύπατη Αρμοστία. Τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζομαι στο American Medical Center, όπου και γνώρισα την Γιώτα και την Νανά. Από την πρώτη στιγμή, δέσαμε. Είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μου που δεν θα μπορούσα να αποχωριστώ.

Ο χώρος της μόδας πάντα με μάγευε, οπότε δεν γινόταν να μην γίνω και εγώ μέρος του.

Όταν με γνωρίσει κάποιος θα καταλάβει ότι είμαι ένα πολύ κοινωνικό, αυθόρμητο άτομο και μια σωστή, έμπιστη, δοτική, αγαπησιάρα φίλη. Ωστόσο έχει καιρό που έχω προσγειωθεί αφού σταμάτησα να εμπιστεύομαι εύκολα τον κόσμο διότι… έπαθα και έμαθα! Εξακολουθώ ωστόσο να πιστεύω στις αληθινές φιλίες.

Είμαι από εκείνες τις γυναίκες που μπορούν να δώσουν τα πάντα. Όμως αν εκμεταλλευτείς την εμπιστοσύνη μου θα σου βάλω ένα τεράστιο ῞Χ῞ και η ζωή συνεχίζεται! Δεν είχα ποτέ την ανάγκη να εκδικηθώ κανέναν.

Η ζωή μου έκλεισε το μάτι χαρίζοντάς μου τους δύο πρίγκηπες! Τους γιους μου που για μένα είναι η ζωή μου όλη!

Περισσότερα.. μέσα από τα κείμενα (που θα προσπαθώ να αποτυπώνω τις σκέψεις μου) και τις φωτογραφίες μου!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.