Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Aγαπημένες σωθήκαμε! Ανοίγουν τα κομμωτήρια

Aγαπημένες σωθήκαμε! Ανοίγουν τα κομμωτήρια

Θέλω να ομολογήσω ότι δε με νοιάζει να μείνω κλεισμένη στο σπίτι για μήνες. Δε με πειράζει να ζω μια ζωή που μου θυμίζει την ταινία The Truman show. όμως εκπτώσεις στην περιποίηση δεν κάνω. Μα πως είναι δυνατόν ένας ιός να μας στοιχίσει την ομορφιά μας και κυρίως την περιποίηση των μαλλιών μας!

Σήμερα, αφού το πάλεψα πάνω από ένα μήνα με το spray που καλύπτει τις ρίζες, αποφάσισα να βάψω τα μαλλιά μου στο σπίτι. Σιγά το δύσκολο. Το έχω κάνει άπειρες φορές στο παρελθόν. Και την ώρα που είμαι με το μισό μαλλί βαμμένο, βγαίνει η είδηση! Ανοίγουν τα κομμωτήρια σε λίγες μέρες!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Στα μέσα Μαΐου αν το επιτρέπει φυσικά η αξιολόγηση των δεδομένων από τους ειδικούς, αναμένεται ότι θα ανοίξουν κομμωτήρια, κουρεία, γυμναστήρια και κέντρα αισθητικής παρακαλώ.

Δεν μπορώ να πω ότι δεν ανησυχώ. Διότι ο συνωστισμός που θα δημιουργηθεί μπορεί να οδηγήσει σε απότομη αύξηση των κρουσμάτων και των ασθενών. Ας ελπίσουμε να επικρατήσει σύνεση, να υπάρξει οργάνωση και να τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας.

Είμαστε γυναίκες, είμαστε κοκέτες αλλά η ασφάλεια και η υγεία μας προέχει!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.