Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

SOS: Προσοχή προσοχή

SOS: Προσοχή προσοχή

Ακούμε τόσα κάθε μέρα και πολλές φορές πραγματικά αναρωτιόμαστε που ζούμε! Ξαφνικά τα ακραία σενάρια ταινιών του Hollywood μεταφέρονται στην πραγματικότητα, στη ζωή, στη διπλανή πόρτα, στο…κινητό μας!

Fake news, fake profiles, fake people! Προσοχή, προσοχή! Οι επιτήδιοι είναι πάρα πολλοι πια. Δεν μπορείς να ξέρεις ποιος ή ποιά κρύβεται πίσω από μια φωτογραφία προφιλ και μερικά στοιχεία.

Μου έτυχε πρόσφατα ένα περιστατικό και με αφορμή αυτό ήθελα να μοιραστώ την αγωνία μου. Για όλο τον κόσμο αλλά και για τα παιδιά μας. Θέλει επαγρύπνιση! επιφυλακή!

Με προσεγγίζει μια κοπέλα λοιπόν μέσω instagram προφασιζόμενη ότι με ξέρει και την ξέρω μέσω του ιατρικού κέντρου στο οποίο εργαζόμουν. Έφυγε λέει και εργάζεται σε αεροπορική εταιρεία στο εξωτερικό. Αλλά θα έρθει πίσω μετά το lockdown.

Eυγενέστατη εγώ, απαντάω. Συνεχίζει να ρωτάει διάφορα, όπως αν ταξιδευω συχνά κλπ κλπ. Και φτάνει να ρωτάει πόσων ετών είμαι, αν είμαι παντρεμένη κλπ. Απαντώ λοιπόν ότι αυτά είναι προσωπικά δεδομένα και πλέον δηλώνω ξεκάθαρα ότι αμφιβάλω για την ταυτότητά της/του (αν και το όνομα στο προφίλ ήταν γυναικείο αλλά η φώτο…αεροπλάνο – αυτό της κεντρικής φωτογραφίας!).

Τέλος πάντων δεν ξαναέστειλε μήνυμα. Προσέγγισε όμως άλλες δυο κοπέλες. Και επειδή η Κύπρος είναι μικρή μου το είπαν. Τις προσέγγισε με άλλη επαγγελματική ιδιότητα, ανάλογα με τα επαγγέλματά τους!. Ερευνά δηλαδή πρώτα και μετά …χτυπά!

Προσοχή λοιπόν. Τα μάτια σας δεκατέσσερα και τα αυτιά σας εικοσιτέσσερα!

(πρώτη δημοσίευση alltogethercy.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.