Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Γράμμα σε όλους εσάς

Γράμμα σε όλους εσάς

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες,

Πέντε μόλις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα αποφάσισα να σας μιλήσω εκ βαθέων. Νιώθω ότι ήρθε η ώρα να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας και τη στήριξή σας. Αυτή η χρονιά για μένα ήταν τόσο μα τόσο ανατρεπτική. Συνέβησαν πολλά καλά, όμορφα, άσχημα, επιθυμητά ή μη. Τι να σας λέω τώρα…

Ξέρετε για πολλούς από εμάς φτάνει η στιγμή που μέσα στο μυαλό, αφού έχουν γίνει όλα ένα κουβάρι, ακούγεται ένα κλικ και αρχίζουν όλα να μπαίνουν ξανά σε σειρά. Μέχρι όμως να γίνει αυτό, ταλαιπωρείσαι, αμφιταλαντεύεσαι, αγχώνεσαι, στεναχωριέσαι, κλαις, απογοητεύεσαι και αγωνιάς.

Τι να σας πω. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις. Να κάνεις στροφή 180 μοιρών. Ευτυχώς όμως, όπως και στις αρχαίες τραγωδίες, εμφανίζεται κάποτε ο απομηχανής θεός. Ποιος είναι αυτός; Κάποιες φορές ένας άνθρωπος που πιστεύει σε εσένα, άλλες φορές κάποιος που θέλει να σε βοηθήσει και να σε προστατεύσει για οποιοδήποτε λόγο ή γιατί πολύ απλά σε αγαπά και σε νοιάζεται. Κι άλλες φορές πάλι είναι απλά ο καλός σου εαυτός που καταφέρνεις επιτέλους να τον συναντήσεις, να σε πάρει από το χέρι και να σε οδηγήσει σε απίστευτα, ονειρεμένα μέρη.

Ότι κι αν συνέβη σε εμένα, σημασία έχει ότι παράλληλα γνώρισα όμορφους ανθρώπους που με στήριξαν με την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους. Πολύ σημαντικό όμως ήταν το γεγονός ότι ένιωθα διαρκώς την οικογένεια του Angelsworld να μεγαλώνει. Ένιωθα εσάς να μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω να γράφω για εσάς. Και γι΄αυτό, όπως και για τόσα άλλα, είμαι ευγνώμον.

Υπόσχομαι να συνεχίσω να αγαπώ, να δημιουργώ και να προσφέρω. Σας ετοιμάζω πολλά νέα πράγματα, εκτός από τα δωράκια που όλοι αγαπάμε. Κι όλα αυτά μπορώ βέβαια να τα κάνω επειδή έχω μια υπέροχη οικογένεια που με στηρίζει, παρά το όποιο κόστος. Ξέρουν αυτοί τι εννοώ.

Θα κλείσω αυτό το γράμμα με τρεις λέξεις.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!

 

Με αγάπη

Γιώτα

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.