15 Αυγ ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΔΙΑΙΤΗΣ
Πολλές φορές όταν μπαίνω στη κουζίνα η αλήθεια είναι ότι κάνω πειράματα. Εδώ και 2-3 χρόνια φτιάχνω πανακότα διαίτης με στέβια πάντα διότι πέρα του ότι ο μπαμπάς μου είναι διαβητικός έχω κόψει τη ζάχαρη μαχαίρι.
Την συνταγή μου την είχε δημοσιεύσει και ο Άκης Πετρετζίκης και είχα χαρεί πάρα πολύ.
Πάμε να δούμε λοιπόν πως μπορείτε και εσείς να φτιάξετε την πανακότα μέσα σε 5 λεπτά και σας δίνω και extra tip ότι είναι για 5 μερίδες :
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Διαλύουμε την ζελατίνη σε μισό φλυτζάνι κρύο νερό, ζεσταίνουμε το γάλα καλά και μετά ρίχνουμε μέσα στο γάλα τη ζάχαρη, 2 βανίλιες, τα ανακατεύουμε και μετά προσθέτουμε την ζελατίνη και τα ανακατεύουμε καλά.
- Τα βάζουμε σε μπολάκια και στο ψυγείο.
- Τα σερβίρουμε με γλυκό του κουταλιού.
Συστατικά
- 2 κουτιά γαλά εβαπορέ
- 3 κουταλιές ζάχαρη ή στέβια για λίγες θερμίδες (εμείς στέβια χρησιμοποιούμε πάντα)
- 1 φάκελο ζελατίνη
- 2 βανίλιες
Angels Versus Devil η στήλη της Relationship Blogger Τίνας Μιχαηλίδου που εδώ και 6 χρόνια γράφει για πρώην ακούγοντας Γιάννη Πλούταρχο. Moto της : Να χαμογελάτε γιατί το αξίζετε και γιατί σας πάει!
Sorry, the comment form is closed at this time.