Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΙΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ – EX’S GHOST BY TINA MICHAELIDOU

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΙΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ – EX’S GHOST BY TINA MICHAELIDOU

Σε ένα πρόσφατο ταξίδι στην Αθήνα, συνάντησα την Τίνα Μιχαηλίδου. Χαμογελαστή, λαμπερή, ζωντανή και πολύ φιλόξενη. Αξιοθαύμαστη και πολύ επιτυχημένη ως Relationship Blogger. Με δύο λόγια: η χαρά της ζωής!!! Μας μίλησε για εκείνη, για το blog της και τους… πρώην!!!

  • Μίλησέ μας λίγο για εσένα. Ποια είναι η Τίνα Μιχαηλίδου;

“Η Τίνα Μιχαηλίδου είναι μια Relationship Blogger με μπόλικη τρέλα, χαμόγελα και αγάπη μέσα της, ε και καμιά φορά την πιάνουν οι “σκυλίσιες” κρίσεις για τους πρώην. Καταγωγή από την Κύπρο και με μια τεράστια αγάπη για τον Γιάννη Πλούταρχο. Ταυράκι με ωροσκόπο Δίδυμο που δεν αφήνει τίποτα όρθιο και πρέπει να την πετύχεις σε καλό mood γιατί αν είναι κακό βγαίνει το 2ο πρόσωπο που κανείς δε θέλει να δει.”

  • Έχεις σπουδάσει Θεολογία. Ποια ήταν η πορεία σου μετά το πανεπιστήμιο;

“Οι σπουδές μου διαφέρουν πολύ από αυτό που κάνω τώρα. Το Πανεπιστήμιο ήταν και είναι για εμένα ένα μεγάλο σχολείο που μαθαίνεις ένα τσικ παραπάνω από τα σχολικά μαθήματα. Η πορεία μου δεν είχε κάτι το συγκλονιστικό απλά από Θεολόγος έγινα Relationship Blogger. Λίγο περίεργο βέβαια αλλά είναι κάτι που μου αρέσει πολύ.”

  • Πώς προέκυψε η ιδέα του Ex’s ghost by Tina Michaelidou; Ποια είναι η θεματολογία του;

“Τo Εx’s Ghost By Tina Michaelidou στην αρχή ήταν It’s My Life By Tina Michaelidou όμως αποφάσισα να του δώσω έναν διαφορετικό τίτλο μιας και όλες μας λίγο πολύ μας πολιορκούν τα φαντάσματα των πρώην. Η θεματολογία του έχει να κάνει με τις σχέσεις, τους πρώην και την κατάθλιψη από προσωπική εμπειρία.”

  • Από ποια περιοχή της Κύπρου κατάγεσαι; Έζησες καθόλου εδώ;

“Είμαι από τη Λευκωσία. Δεν έχω ζήσει Κύπρο πάντα ερχόμουν τα καλοκαίρια και βλέπαμε τους συγγενείς μας και τους φίλους μας. Μου λείπει πολύ η Πατρίδα μου και προσπαθώ να βρίσκω χρόνο για να πηγαίνω συχνά, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο”

  • Έχεις περάσει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή σου. Πώς κατάφερες να την ξεπεράσεις;

“Με πολλή δυσκολία, κόπο, πόνο, δύναμη και θέληση. Ήταν από τις πιο τραυματικές μου εμπειρίες μιας και στην αρχή δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ. Ο φόβος του άγνωστου που λένε. Στην πορεία το ξεπέρασα, ξαναβρήκα τον εαυτό μου και έβαλα τη ζωή μου σε μια τάξη.”

  • Έχω διαβάσει το άρθρο σου για τον μπαμπά σου. Τι ρόλο είχε στην μέχρι τώρα πορεία σου;

“Ήταν, είναι και θα είναι πάντα ένα μεγάλο μάθημα για μένα η περιπέτεια υγείας του μπαμπά μου. Εγώ για χρόνια επειδή είμαι κόρη γιατρού είχα δεδομένο πως ο μπαμπάς μου δεν θα αρρωστήσει, τελικά τίποτα δεν είναι δεδομένο. Στην αρχή δεν ήθελα να το συνειδητοποιήσω, με στεναχωρούσε που αρρώστησε μιας και του έχω αδυναμία. Μετά συμβιβάστηκα όσο μπορούσα και έκανα και εγώ και η μαμά ότι καλύτερο μπορούσαμε. Μέσα από αυτή την περιπέτεια έγινα ακόμα πιο δυνατή, έμαθα πολλά για τις αρρώστιες και είδα πως είναι ο πραγματικός πόνος της ζωής και πως είναι να μπαινοβγαίνεις στα νοσοκομεία. Είναι πολύ ψυχοφθόρο να βλέπεις έναν άνθρωπο που έσωσε πολλές ζωές να αρρωσταίνει και να μην μπορείς να τον κάνεις καλά.”

  • Θα ήθελα να μας πεις από που αντλείς τη δύναμη, τη θετική ενέργεια που εκπέμπεις και την θαυμαστή διάθεση για δημιουργία.

“Από τον εαυτό μου και από τις καταστάσεις που με κάνανε δυνατή. Η δύναμη, η θετική ενέργεια και η διάθεση πάντα προέρχονται από εμάς καθαρά.”

  • Ποια είναι η γνώμη σου για τη φιλία στη σημερινή εποχή;

“Δεν πιστεύω πολύ στη φιλία, αλλά στη λυκοφιλία. Θεωρώ πως στην εποχή μας δεν κάνουμε εύκολα φίλους που να είναι δίπλα μας στα καλά και στα άσχημα, αλλά κάνουμε φίλους από συμφέρον. Εγώ αυτά δεν τα μπορώ, δόξα το Θεό έχω τους κολλητούς μου που κάνουμε χρόνια παρέα και έχουμε αποκτήσει εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον.”

  • Αν και «στοιχειώνεις» τους… πρώην στο Ex’s ghost, πιστεύεις στον έρωτα; Είσαι ερωτευμένη;

“Δεν ξέρω αν στοιχειώνω εγώ τους πρώην ή αν με στοιχειώνουν εκείνοι, αλλά πιστεύω στον αληθινό έρωτα και όχι στον ψεύτικο. Ερωτευμένη είμαι με τη ζωή, δεν ερωτεύομαι εύκολα κάποιον είμαι πολύ δύσκολη σε αυτό. Για να ερωτευτώ πρέπει να έχω δει πράξεις, στα 18 μου ερωτευόμουν εύκολα με την 1η ματιά που λένε, τώρα πλέον δεν το κάνω.”

  • Θα ήθελες να δημιουργήσεις οικογένεια κάποια στιγμή;

“Αν βρω τον κατάλληλο σύντροφο γιατί όχι; Αν και με φοβίζει λίγο αυτό το βήμα γιατί δυστυχώς σπανίζουν οι αληθινές σχέσεις και σε μια δυσκολία αμέσως τα τινάζουμε όλα στον αέρα. Θα ήθελα στο μέλλον κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια αλλά θα πρέπει να το σκεφτώ πολύ. Δεν σου κρύβω ότι με τρομάζει και για 2ο λόγο η ιδέα του να κάνω οικογένεια. Έλεγα πάντα στη μαμά μου ” Εγώ είμαι πολύ σκληρή σαν άνθρωπος και αν δεν κάνω για μαμά και πως θα τα μεγαλώσω τα παιδιά, φοβάμαι πως δεν θα μπορέσω να τους μάθω ποιο είναι το σωστό και ποιες οι αξίες κλπ. Ίσως να με τρομάζει επειδή έβλεπα πόσο κόπο και αγώνα έκανε η μαμά μου για να με μεγαλώσει, για να με κάνει σωστό και καλό άνθρωπο και μου φαίνεται βουνό όλο αυτό.”

  • Πες μας το πιο τρελό σου όνειρο!

“Τώρα να σου πω ότι δεν έχω τρελά όνειρα, γιατί είμαι τρελή – με την καλή έννοια πάντα, αλλά άμα τσαντιστώ βλέπεις και την κακή έννοια – οπότε δεν έχω κάτι να σου πω. Εντάξει θα μπορούσα να σου πω ότι θέλω να πάω σε μια ερημική παραλία, ψυχή να μην υπάρχει, ούτε κινητό, ούτε social media και να χαλαρώσω. Δεν ξέρω αν είναι τρελό όνειρο, αλλά είναι κάτι που το λέω συχνά στους κολλητούς μου. Γενικά έχω πάψει να ονειρεύομαι, γιατί δυστυχώς τα όνειρα σπάνια βγαίνουν αληθινά και πολλές φορές μας προσγειώνουν στην πραγματικότητα.”

  • Λίγα λόγια για τα μελλοντικά σου σχέδια;

“Δεν κάνω σχέδια πλέον τα αφήνω όλα στην τύχη. Σίγουρα έχω στο μυαλό πολλά πράγματα που θέλω να υλοποιήσω, θα δείτε εν καιρώ.”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.