Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Τμήμα Φροντίδας & Επούλωσης Τραυμάτων στο Ιατρικό Κέντρο «Πλάτωνας»

Τμήμα Φροντίδας & Επούλωσης Τραυμάτων στο Ιατρικό Κέντρο «Πλάτωνας»

Το Τμήμα Φροντίδας & Επούλωσης Τραυμάτων, του Ιατρικού Κέντρου «Πλάτωνας» (PMC) παρέχει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στους ασθενείς, όσον αφορά στην αξιολόγηση του δέρματος και των τραυμάτων, όπως επίσης και στην αντιμετώπισή τους.

Στο τμήμα μας, στοχεύουμε στην αντιμετώπιση των τραυμάτων του δέρματος με:

• Καθαρισμό τραυμάτων και τοπικές θεραπείες

• Απομάκρυνση νεκρωτικών εσχάρων

• Καλλιέργειες πληγών και αποτελέσματα ευαισθησίας

Χρησιμοποιούνται εξειδικευμένα επιθέματα και ορθωτικά για την επίσπευση της επούλωσης των πελματικών ελκών και την πρόληψη των υποτροπών, κάνοντας επίσης τακτικό έλεγχο οιδήματος των κάτω άκρων.

Επίσης, γίνεται εκτενής εκπαίδευση των ασθενών μας, ώστε να γνωρίζουν και να ακoλουθούν κατά γράμμα τη θεραπεία, με σκοπό την μείωση τυχόν επιπλοκών αλλά και της πιθανότητας επανεμφάνισης των τραυμάτων.

Είναι γεγονός ότι δεν θα μπορούσε να είναι εφικτή η αντιμετώπιση των ανοιχτών πληγών, με την περιπλοκότητα που τις χαρακτηρίζει, χωρίς την εμπειρογνωμοσύνη, την ολοκληρωμένη εκτίμηση και αντιμετώπιση του κάθε ασθενή, με τη συνεργασία μιας άρτιας επιστημονικής ομάδας και το συνδυασμό διαφόρων υπηρεσιών, με στόχο την βέλτιστη και ταχύτερη ανάρρωση του ασθενή.

Παρέχεται παράλληλα, κατά περίπτωση:

• Ιατρική παρακολούθηση από τον Δρ. Χαράλαμπο Λεμόνα
• Κλινική Διαιτολογία
• Φυσικοθεραπεία
• Εργοθεραπεία

Η ομάδα του Τμήματος Φροντίδας & Επούλωσης Τραυμάτων είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση και γνωρίζοντας πόσο σημαντικός παράγοντας είναι η ψυχολογία του κάθε ασθενή, είναι δίπλα του για να τον στηρίξει, να ενθαρρύνει τη συνεργασία του αλλά και να του λύσει την οποιαδήποτε απορία.

Στο Ιατρικό Κέντρο «Πλάτωνας» ο άνθρωπος είναι πάνω απ’ όλα!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.