Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

5 στόχοι που θα πρέπει κάθε γυναίκα να πετύχει το 2021

5 στόχοι που θα πρέπει κάθε γυναίκα να πετύχει το 2021

Πως σας φαίνεται το 2021; Ήδη διανύουμε την 5η ημέρα του! Ουάου! Άλλες 360. Θα καθίσουμε να μετράμε μία μία τις υπόλοιπες για να περάσει κι αυτή η χρονία ή θα πατήσουμε πόδι και θα βάλουμε στόχους τώρα; Στο χέρι μας είναι. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, κάποια πράγματα δεν είναι ακατόρθωτα, αρκεί να τα πιστέψουμε.

  1. Ξεκινάμε από την πειθαρχία. Όλες ξέρουμε και έχουμε σκεφτεί τι θέλουμς για το 2021. Μπορεί να γράψαμε γράμμα στον Άγιο Βασίλη ή να μην ήρθε λόγω καραντίνας, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε και μόνες μας. Εξάλλου όλα όσα επιθυμούμε σφόδρα δεν είναι μόνο υλικά αγαθά. Για παράδειγμα θέλουμε να γυμναστούμε περισσότερο και να βελτιώσουμε τη διατροφή μας όσο γίνεται, να αλλάξουμε συνθήκες ή όρους εργασίας ή και να αλλάξουμε επαγγελματικό προσανατολισμό. Δεν είναι piece of cake, όμως κάνοντας σταθερά, μικρά βηματάκια προχωράμε προς το στόχο. Όμως για να γίνει αυτή η πορεία ευκολότερη και για να διατηρήσουμε την εστίασή μας. καλό είναι να εξασκήσουμε την πειθαρχία μας. Διαβάστε εδώ πώς: “Ο δρόμος προς την πειθαρχία”
  2. Ακολουθούμε τα όνειρά μας. Πολλοί θα βρεθούν στο δρόμο σας, γνωστοί ή άγνωστοι, και θα προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι είστε “μικρές” ή μεγάλες για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας . Κι όμως: “You are never too old to set another goal or dream a new dream” και σίγουρα “Never limit yourself because of others limited imagination”. Χρειάζεται πίστη, οργανωμένη σκέψη και αποφασιστικότητα. Και να θυμάστε ότι ακόμη κι αν δε γίνει το όνειρο πραγματικότητα, η όλη διαδικασία είναι ένα νέο μάθημα και όχι μια αποτυχία. Ακόμη και οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι, έχουν αποτύχοι πολλές φορές.
  3. Εστιάζουμε στα σημαντικά. Η χρονιά που πέρασε μας έδωσε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε αρκετά πράγματα και να συνειδητοποιήσουμε τι είναι σημαντικό και τι όχι και τόσο. Πράγματι, αν κάνετε μια αναδρομή στο παρελθόν ή παρατηρήσετε καλά την καθημερινότητά σας, θα διαπιστώσετε ότι η προσοχή μας αποσπάται σε διάφορα πράγματα και σπαταλάμε χρόνο άδικα εξαντλώντας την ενέργειά μας. Ο Jim Rohn πολύ σοφά λέει: “Don’t spend major time on minor things”. Γράψτε τα σημαντικά και ασχοληθείτε με αυτά κατά προτεραιότητα. Είτε είναι η τακτοποίηση της δόσης του δανείου σας είτε είναι να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο στην οικογένειά σας.
  4. Αγοράζουμε κουμπαρά. Θα μου πείτε παιδάκια είμαστε; Ναι αμέ. Εντάξει, αν νιώθετε ότι είστε μεγάλες για να αγοράσετε κουμπαρά, μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε οικονομίες σε ένα τραπεζικό λογαριασμό ή σε ένα πορτοφόλι ή κουτί. Είδταε τι συνέβη με τα οικονομικά μας λόγω της πανδημίας. Μη νομίζετε ότι σας προτείνω να κρατάτε μεγάλα ποσά. Όσα μπορείτε. Αλλά να γίνει μια συνήθεια. Αν πείτε ότι θα βάζετε ένα ευρώ στην άκρη καθημερινά, κάντε το. Αν υποσχεθείτε ότι θα ξοδεύετε λιγότερο στο σούπερ μάρκετε ή στα καλλυντικά σας, κάντε το. Θέστε ένα ρεαλιστικό οικονομικό στόχο καιμείνετε πιστές σε αυτό. Θα εκπλαγείτε από την απόδοση.
  5. Κάνουμε ταξίδια. Ποια γέλασε; Το ταξίδι μπορεί να είναι μια βόλτα στο βουνό ή στη θάλασσα, απλά για να επισκεφτούμε ένα νέο μέρος και να ξεφύγει το μυαλό μας. Δε σημαίνει ότι πρέπει να πάμε μέχρι τις Μαλδίβες ( ελπίζω να το είπα σωστά γιατί πάντα μπερδεύομαι by the way). Tαξίδι μπορεί να σημαίνει να πάρετε το αυτοκίνητο και οδηγείτε με τις ώρες προεκειμένου να σκεφτείτε ή να μη σκεφτείτε! Ή ακόμη να διαβάσετε ένα υπέροχο βιβλίο που θα σας ταξιδέψει. Φυσικά πόλλες από εμάς περιμένουμε να λήξει αυτή η ιστορία με τον κορωνοϊό για να πάρουμε το πρώτο αεροπλάνο, αλλά μέχρι τότε υπέρχουν κι  άλλα μέσα για να ταξιδέψει κανείς.

 

Καλή αρχή σε ό,τι θέλετε και ό,τι ονειρεύεστε! Πάρτε αγκαζέ την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, αυτή που κρύβατε μέχρι χθες κάπου σκοτεινά και βαθιά, και φύγαμε για ένα 2021 στα μέτρα μας!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.