Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

5 λόγοι για να αγοράσετε στερεά σαμπουάν

5 λόγοι για να αγοράσετε στερεά σαμπουάν

Έχετε ακούσει για τα στερεά σαμπουάν; Όχι; Αφήστε κάτω τώρα το υγρό σαμπουάν σας και μάθετε γιατί είναι προτιμότερα τα στερεά σαμπουάν!

Κατ΄αρχάς, μάθετε ότι ο μέσος άνθρωπος λούζει τα μαλλιά του περίπου 12.000 φορές στη διάρκεια της ζωής του. Φανταστείτε λοιπόν, πόσα πλαστικά μπουκάλια σαμπουάν έχει καταναλώσει, τα οποία φυσικά καταλήγουν στα σκουπίδια!

Τι είναι λοιπόν ένα στερεό σαμπουάν; Ουσιαστικά, είναι μια πιο συμπυκνωμένη αλλά φυσική επιλογή για το λούσιμο των μαλλιών. Είναι σίγουρα καλύτερη επιλογή για το περιβάλλον αλλά και για τον προϋπολογισμό σας. Είναι eco-friendly αφού έρχονται συνήθως σε συσκευασίες αλλά και φόρμουλες απαλλαγμένες από πλαστικό, ενώ είναι κατασκευασμένες με λιγότερες ποσότητες νερού. Αρκετά από αυτά περιέχουν πρόσθετα φυσικά συστατικά, που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν διαφορετικούς τύπους και ανάγκες μαλλιών. Μόλις αρχίσετε να τα χρησιμοποιείτε, θα τα αγαπήσετε!

Αν δεν έχετε πεισθεί ακόμη, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω…

Δεν περιέχουν πλαστικό.

Αν προσπαθείτε να μειώσετε τα σκουπίδια σας και τα πλαστικά που χρησιμοποιείτε, τότε η μετάβαση από το παραδοσιακό σαμπουάν σε πλαστικό μπουκάλι σε ένα στερεό, θα μπορούσε να βοηθήσει σοβαρά προς αυτή την κατεύθυνση. Απλά σκεφτείτε πόσα μπουκάλια σαμπουάν αγοράζετε κάθε χρόνο. Προσθέτετε σε αυτά και το conditioner και σκεφτείτε το ξανά. Τα στερεά σαμπουάν (και conditioner!) έρχονται σε πακέτα ανακυκλωμένου χαρτιού, τα οποία είναι πολύ πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

Διαρκούν περισσότερο.

Αν υποθέσουμε ότι λούζετε τα μαλλιά σας κάθε δεύτερη μέρα (ίσως περισσότερο, ίσως λιγότερο!), τα στερεά σαμπουάν είναι πιο συμπυκνωμένα και έτσι διαρκούν για περισσότερα λουσίματα από ένα τυπικό μπουκάλι σαμπουάν. Εφόσον φροντίζετε το στερεό σαμπουάν σας, δηλαδή δεν το αφήνετε σε νερό στο ντους, θα εντυπωσιαστείτε από τη διάρκεια ζωής του. Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους τα στερεά σαμπουάν τείνουν να διαρκούν περισσότερο είναι ότι το κύριο συστατικό τους δεν είναι το νερό, όπως ένα τυπικό σαμπουάν. Έτσι έχετε περισσότερο προϊόν που διαρκεί, αφού χρησιμοποιείτε και μικρότερη ποσότητα.

Είναι ιδανικά για ταξίδια.

Πόσες φορές σας έχει συμβεί να πακετάρετε την βαλίτσα σας και να μην μπορείτε να πάρετεε μαζί σας το αγαπημένο σας σαμπουάν; Να αναγκάζεστε να χρησιμοποιείτε τα μικροσκοπικά αμφιβόλου ποιότητας μπουκαλάκια σαμπουάν των ξενοδοχείων; Έτσι λοιπόν, πιθανότατα θα προσπαθήσετε να γεμίσετε το αγαπημένο σας σαμπουάν σε κάποιο μικρό μπουκαλάκι με τον φόβο ότι μπορεί να χυθεί στην βαλίτσα σας με ότι συνέπειες συνεπάγεται αυτό.  Σωστά; Με τα στερεά σαμπουάν δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Πακετάρετε το αγαπημένο σας στερεό σαμπουάν άφοβα και χωρίς ατυχήματα!

Δεν είναι μόνο για τα μαλλιά σας.

Αν ξεμείνετε από το αφρόλουτρο σας και πιέζετε αγωνιωδώς το μπουκάλι για την τελευταία του σταγόνα, απλά χρησιμοποιήστε το στερεό σαμπουάν σας! Κάνει και για το σώμα!

Καλή ημέρα για τα μαλλιά … κάθε μέρα!

Η αλήθεια είναι ότι θα παρατηρήσετε αμέσως τη διαφορά μεταξύ της μπάρας σαμπουάν και του υγρού σαμπουάν. Θα διαπιστώσετε ότι δε θα νοιάζεστε πια για πιθανά υπολείμματα από το υγρό σας σαμπουάν, τα οποία παλεύετε συχνά να ξεπλύνετε πλήρως. Τα φυσικά συστατικά του στερεού σαμπουάν θα αφήσουν τα μαλλιά σας φρέσκα και ανάλαφρα. Επειδή οι περισσότεροι  χρησιμοποιούμε σαμπουάν με τόνους χημικών ουσιών και συστατικών, τα μαλλιά χρειάζονται λίγο χρόνο για να συνέλθουν, αλλά είναι βέβαιο ότι σε λίγο μόνο καιρό θα δείτε τον εαυτό σας να συνιστά τα στερεά σαμπουάν στους φίλους σας.

Είτε έχετε ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής, ξηρά ή λιπαρά μαλλιά, θα βρείτε σίγουρα το κατάλληλο για εσάς! Υπάρχουν αρκετές εταιρείες που έχουν κυκλοφορήσει πολύ καλά προϊόντα, όπως οι παρακάτω:

Τερψιχόρη, Στερεό Σαμπουάν Αναζωογόνησης & Λάμψης με Πορτοκάλι & Μανταρίνι, Fresh Line

Τερψιχόρη, Στερεό Σαμπουάν Αναζωογόνησης & Λάμψης με Πορτοκάλι & Μανταρίνι, Fresh Line

 

100% χειροποίητο σαμπουάν σε μορφή μπάρας σαπουνιού. Με ήπιους αφριστικούς παράγοντες που καθαρίζουν απαλά χωρίς να αφυδατώνουν τα μαλλιά. Εμπλουτισμένο με μία ποικιλία αιθέριων ελαίων από εσπεριδοειδή όπως πορτοκάλι, λεμόνι, μανταρίνι και νεράντζι που αναζωογονούν, φωτίζουν και χαρίζουν λάμψη.

 

weDo No Plastic Solid Shampoo Bar Μπάρα Σαμπουάν, weDo/ Professional

weDo No Plastic Solid Shampoo Bar Μπάρα Σαμπουάν, weDo/ Professional

Σαμπουάν σε μπάρα που βγάζει μέχρι και 80 λουσίματα. Ξεβγάζεται εύκολα ενώ αφήνει μια διακριτική μυρωδιά στα μαλλιά.

 

Botanic Therapy Coconut & Macadamia, Garnier

Botanic Therapy Coconut & Macadamia, Garnier

Το στερεό σαμπουάν Garnier Botanic Therapy Coconut & Macadamia έχει τις ίδιες ιδιότητες όπως ένα κλασικό υγρό σαμπουάν, αλλά είναι παράλληλα οικολογικό και πολύ πρακτικό. Επαναφέρει τη χαμένη λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.