Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

25 χρόνια Salome’s spa & laser center

25 χρόνια Salome’s spa & laser center

Για την Σαλώμη Ιωάννου και το Salome’s Beauty spa έχουμε ξαναμιλήσει. Ήταν εξάλλου από τις πρώτες συνεντεύξεις του Angelsworld. Τότε μας είχε πει:
«Από μικρή μου άρεσε η προσεγμένη εμφάνιση, το ωραίο ντύσιμο, η υγεία και η φροντίδα γενικότερα αν και τότε ήμουν ένα υπέρβαρο άτομο. Η σημερινή μου εμφάνιση δεν έχει καμία σχέση με εκείνης της εποχής. Αυτό είναι κάτι που δεν έχω εξομολογηθεί, δεν έχω δείξει και δεν θα ήθελα να δείξω ποτέ. Όταν κατάφερα να αλλάξω και απέκτησα αυτοπεποίθηση, αν και είχα περάσει στην αρχιτεκτονική σχολή Αθηνών, αποφάσισα να μην πάω και να γίνω αισθητικός, πράγμα που ήταν ένα σοκ για τους γονείς μου. Τους εξήγησα όμως ότι από τη στιγμή που κατάφερα να αλλάξω, ήθελα να μάθω στον κόσμο πώς να φροντίζει τον εαυτό του με τέτοιο τρόπο ώστε να βγάζει τον όμορφό του εαυτό. Γιατί υπάρχει όμορφος εαυτός! Έτσι λοιπόν αποφάσισα να γίνω αισθητικός, γιατί ήταν το πάθος μου.»


Έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους που αγαπούν τη δουλειά τους αλλά η Σαλώμη είναι ένα φωτεινό παράδειγμα. Δίνει όλο της τον εαυτό. Αναλαμβάνει όποιον την εμπιστεύεται και δεν ικανοποιείται με τίποτα λιγότερο από το τέλειο. Είναι ανήσυχο πνεύμα και θέλει διαρκώς να μαθαίνει, να εξελίσσεται και να καινοτομεί. Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους εξάλλου!
Με αφορμή τα 25 έτη του ινστιτούτου της γιορτάζει και μας προσκαλεί σε διοργανώνει έναν υπέροχο χώρο τέχνης, στην Gallery Τέχνης Δρώμενα στον παλιό Στρόβολο, όπου θα παρουσιάσει το παρόν και το μέλλον, τα νέα προϊόντα αισθητικής, τις νέες συνεργασίες και υπηρεσίες στην Ιατρική αισθητική. Θα ακολουθήσει δεξίωση με πολλές εκπλήξεις. (Tηλ. Για πληροφορίες 22371757)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.