Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΧΕΙΛΗ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ

ΧΕΙΛΗ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ

Ποια δεν θα ήθελε όμορφα ζουμερά χείλη; Τα όμορφα χείλη πάντα κλέβουν την παράσταση. Πώς μπορούμε να φροντίζουμε τα χείλη μας και να τα τονίζουμε για να φαίνονται πιο ζουμερά και γεμάτα;

Ακόμα και να είστε από τις γυναίκες που δεν μακιγιάρονται ιδιαίτερα, πάντα να τονίζετε τα χείλη σας… και θα με θυμηθείτε! Τα τονισμένα χείλη τραβάνε πάντα τα βλέμματα.

Το μυστικό είναι η καλή ενυδάτωση. Πριν βάλετε το αγαπημένο σας κραγιόν, απλώστε ένα lip balm για να τα ενυδατώσετε και να τα μαλακώσετε. Πριν προχωρήσετε στο κραγιόν, βάλτε λίγο concealer και περάστε από πάνω λίγη πούδρα. Βάλτε περίγραμμα ένα τόνο πιο σκούρο από τα κραγιόν σας. Το περίγραμμα βοηθά να δώσετε ένα όμορφο σχήμα. Προσοχή όμως, ποτέ πολύ πιο σκούρο από το κραγιόν γιατί το αποτέλεσμα θα είναι αντιαισθητικό. Το περίγραμμα να το περάσετε ελάχιστα έξω από τη γραμμή των χειλιών σας, αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος για να φαίνονται πιο γεμάτα τα χείλη. Συνεχίστε βάζοντας το κραγιόν σας, προσθέστε για όγκο ένα διάφανο lip gloss στο κέντρο για να δώσετε λάμψη και έτσι τα βοηθάτε να φαίνονται πιο ζουμερά.

Είστε έτοιμες για φίλημα!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.