Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΤΟ ΦΩΣ

ΤΟ ΦΩΣ

Όταν γεννιέται ένα μωρό, αντικρίζοντας το φως, κλαίει. Πρέπει να είναι, υποθέτω, η μόνη, ή, έστω, από τις λίγες φορές που θα κλάψει σε φως. Το κλάμα της ζωής, δεν θα είναι το μοναδικό, αλλά στην πορεία του θα κατορθώσει να βρει το κουράγιο και τη δύναμη, τα βήματα, ώστε να συνεχίσει.

Στο ξεκίνημα των τριών, όμορφων αγγέλων, δε θα μπορούσα, παρά να γράψω για το φως. Το φως που όλοι αναζητούμε έξω, στη φύση, μέσα μας και γύρω μας. Το φως που τόσο πολύ λείπει σήμερα, στην κοινωνία της απύθμενης ανεπάρκειας, μετριότητας και εγωκεντρισμού. Το φως που όλοι ευχόμαστε, αλλά, πιθανώς, δεν κατορθώνουμε να βρούμε.

Το φως είναι αγάπη. Το γράφω, γιατί το έζησα. Και, πιστέψτε με, διαρκεί παντοτινά, αρκεί να το πιστέψεις και να δημιουργήσεις το χώρο στην ψυχή σου. Το πιο εύκολο και ανθρώπινο είναι να σε καταβάλλει ο φόβος, η ηττοπάθεια, η ανασφάλεια. Το πιο δύσκολο, υπερβατικό, αλλά και λυτρωτικό, είναι να παλέψεις. Πώς λέει το τραγούδι..’Λυπήσου για’ κείνον  που χάνει μια μάχη και παύει να ελπίζει..’ (στίχος του Γεράσιμου Ευαγγελάτου).

Η ζωή είναι ένας αγώνας. Αγάπης και φωτός. Αγωνιζόμαστε να βρούμε την αγάπη που μας αξίζει , καθώς και ν’ αναδυθούμε στο φως της θέσης που φρονούμε ότι αξίζουμε. Κυνηγάμε το φως. Στην προσωπική μας σχέση, στη δουλειά μας, στις παρέες μας… παντού. Και απογοητευόμαστε, καταρρέουμε, όταν η ζωή δε μας το φανερώνει όπως και όποτε το επιθυμούμε.

Το φως είναι μέσα σου. Είσαι συ. Όσο νωρίτερα το αντιληφθείς, τόσο καλύτερα θα ελκύεις ανθρώπους που θα σου το αναδεικνύουν και θα σε εμπνέουν. Τόσο απλό και τόσο δύσκολο. Όπως όλα στην πορεία μας.

Εύχομαι ολόψυχα στους τρεις αγγέλους που ομορφαίνουν το διαδίκτυο, να διανύουν πορεία φωτεινή και να χαρίζουν γενναιόδωρα χαμόγελα και θετική ενέργεια.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΧΗ!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.