27 Ιούν Το απόλυτο light και δροσερό cheescake χωρίς καθόλου ζάχαρη
Σήμερα φτιάχνουμε το απόλυτο light και δροσερό cheescake χωρίς καθόλου ζάχαρη! Μια συνταγή από την αγαπημένη Ελένη Μαρτίδου👌💯🔝
Υλικά:
1 πακέτο μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη
1 συσκευασία τυρί κρέμα light
1 γιαούρτι στραγγιστό 0% λιπαρά (500 γρ.)
1 φακελάκι φρουί ζελέ χωρίς ζάχαρη (φράουλα ή κεράσι οποία γεύση θέλετε )
2 κ.σ γεμάτες βιτάμ light η άλλο βούτυρο ελαφρύ
Φρούτα της αρεσκείας σας
Μαρμελάδα φράουλας χωρίς ζάχαρη ή με κρυσταλλική ζάχαρη Στέβιας
Πώς θα το κάνουμε:
Αλεθουμε τα μπισκότα στο μούλτι να γίνουν σκόνη. Τα απλώνουμε σε ένα πυρεξ μικρό 20Χ20 και ρίχνουμε από πάνω το λιωμένο Βιτάμ. Τρίβουμε με τα χέρια μας να πάει παντού το βιτάμ και πατάμε να γίνει ίσια η επιφάνεια του μπισκότου. Βάζουμε στο φούρνο για 5 λεπτά 175’C αέρα.
Φτιάχνουμε το φρουί ζελέ με ένα ποτήρι ζεστό νερό, το ανακατεύουμε καλά να λιώσει, προσθέτουμε άλλο ένα ποτήρι κρύο νερό και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει λίγο.
Στο μίξερ χτυπάμε το γιαούρτι και το τυρί κρέμα. Ρίχνουμε και το ζελέ και τα χτυπάμε όλα μαζί για λίγο. Ρίχνουμε το μείγμα που φτιάξαμε πάνω στη βάση μπισκότου και βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 3 ώρες μέχρι να σφίξει καλά.
Τέλος αφού έχει σφίξει το γλυκό, αν θέλουμε βγάζουμε στρογγυλούς δίσκους με κούπ πατ ή αφήνουμε μέσα στο πυρέξ.
Προσθέτουμε από 1 κ.σ μαρμελάδα και φρέσκα φρούτα της αρεσκείας σας…👌👌👌
Καλή επιτυχία! Τρώτε άφοβα και χωρίς τύψεις φίλες και φίλοι 👌🔝💯👌
Ελένη Μαρτίδου
Sorry, the comment form is closed at this time.