Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ME THN ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗ (ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ REN)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ME THN ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗ (ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ REN)

1. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ REN. ΣΕ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ;

Η REN είναι αγγλική εταιρία που ιδρύθηκε το 2000. Όλα τα προϊόντα μας είναι made in UK. REN σημαίνει καθαρό στα Σουηδικά, ερμηνεία που αντιπροσωπεύει την φιλοσοφία της σύνθεσης και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων, καθώς και την μέριμνα μας για το περιβάλλον. Τα προϊόντα REN χαρακτηρίζονται από τις έννοιες, της προσιτής πολυτέλειας και της υψηλής αποτελεσματικότητας REN χρησιμοποιεί τα καλύτερα και ποιοτικότερα συστατικά, φυσικής και βιολογικής προέλευσης, παγκοσμίως.

Είναι UNISEX, διαχωρίζει τα προϊόντα της ΜΟΝΟ σε τύπους δέρματος. Επιλέγεις το προϊόν που σου ταιριάζει ανάλογα με τον τύπο δέρματος σου και τις ανάγκες του.

Η REN δεν πραγματοποιεί πειράματα σε ζώα.

2.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ REN ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ;

Η σύγχρονη γυναίκα REN διατηρεί μια υπέροχη σχέση με το χρόνο, καθώς γνωρίζει ότι νεανική παραμένει η επιδερμίδα που δέχεται τη σωστή,καθημερινή φροντίδα στην επιδερμίδα της. Για αυτό και επιλέγει τη REN Clean Skincare για την καθημερινή της ρουτίνα ομορφιάς. Ψάχνεται και αναζητά πάντα τις πιο φιλικές και αποτελεσματικές φόρμουλες ομορφιάς και προϊόντα που ταιριάζουν με το well being lifestyle της, είναι “καθαρές” από επιβλαβείς ουσίες είναι έξυπνες και αποτελεσματικές.

Η REN διαθέτει μία μεγάλη γκάμα από στοχευμένα προϊόντα αντιγήρανσης που θα σας βοηθήσουν να προλάβετε και να σβήσετε τα σημάδια του χρόνου (αν και όπως είπαμε για τις γυναίκες ο χρόνος είναι σχετικός!)3.ΠΟΙΕΣ ΑΠΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΘΑ ΔΙΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ;

Σημαντικό είναι να αποκτήσουμε καλές συνήθειες και να καθαρίζουμε το πρόσωπό μας κάθε μέρα, πρωί και βράδυ.

Πρέπει να πλένουμε το πρόσωπό μας με το κατάλληλο, για τον τύπο του δέρματός μας, προϊόν. Είναι προτιμότερο ένα Rosa centifolia cleansing gel,καθαρισμού που θα αφαιρείται με νερό, ώστε να μην μένει υπόλοιπο επάνω στο δέρμα μας, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Είναι πολύ σημαντικό, μετά το πλύσιμο, να περάσουμε το πρόσωπό μας με ένα βαμβάκι εμποτισμένο με μια Glow daily Aha lotion ,ώστε να αφαιρέσουμε τυχόν υπολείμματα του καθαριστικού, τα άλατα του νερού και να ισορροπήσουμε το ph του δέρματος μας. Μετά τη σωστή προετοιμασία, θα ακολουθήσουν τα προϊόντα προστασίας, όπως μια ενυδατική κρέμα ματιών, Active 7 Eye gel , ένα Flash hydro Boost, με Υαλουρονικό οξύ για πιο βαθιά ενυδάτωση, μία κρέμα λαιμού και ντεκολτέ, Vita Daily Supplement .

Μην κοιμάστε με το μέικαπ και τα μάτια σας βαμμένα. Αν κοιμηθείτε με μέικαπ, το πρωί το δέρμα δείχνει θαμπό γιατί δεν ανέπνεε κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ αν το μακιγιάζ των ματιών δεν αφαιρεθεί, το πρωί θα υπάρχουν σακούλες κάτω από τα μάτια ή σημάδια κούρασης. (Rosa Centifolia Express make up remover)

4.ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗΡΑΝΣΗ;

Μετά τα 30, ο μεταβολισμός των κυττάρων αρχίζει να γίνεται όλο και πιο αργός με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι πρώτες ρυτίδες έκφρασης κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ στις ξηρές επιδερμίδες μπορούμε να παρατηρήσουμε και τα πρώτα σημάδια αφυδάτωσης.(V- Cense revitalizing night cream). Δεν πρέπει να παραλείψετε επίσης μια καλή κρέμα για την περιοχή γύρω από τα μάτια, μια περιοχή εξαιρετικά λεπτή και ευαίσθητη.(Keep Young and Beautiful™ Instant Brightening Beauty Shot Eye Lift15ml). Δραστικός ορός που συνδυάζει δύο Υαλουρονικά οξέα, τα οποία απαλύνουν το βλέμμα και ανορθώνουν το περίγραμμα των ματιών.

Να θυμάστε πάντα να απλώνετε την αντιγηραντική κρέμα ή το σέρουμ σας στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ.

5.ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ SERUM ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ;

Ο ορός περιέχει τα δραστικά συστατικά σε τόσο μικρομοριακή μορφή ώστε αυτά να μπορούν να διεισδύσουν βαθύτερα στην επιδερμίδα από ότι οι κρέμες. Ο ορός δρα στο εσωτερικό ενώ οι κρέμες στην επιφάνεια της επιδερμίδας.  Οι συγκεντρώσεις των δραστικών συστατικών στους ορούς είναι πολλαπλάσιες από τις αντίστοιχες συγκεντρώσεις στις κρέμες.
Ο πρωτοποριακός βιοενεργά ορός Firming and Smoothing Serum, της σειράς Keep Young &Beautiful είναι σχεδιασμένος για να συσφίγγει το δέρμα προσφέροντας ταυτόχρονα βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί.

6.ΠΟΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Τ (T ZONE);

Για την καταπολέμηση της λιπαρότητας σου προτείνουμε την Clarimatte TZone Control Balancing Gel Cream,  που θα σου χαρίσει ματ όψη, χωρίς γυαλάδες και Clarimatte TZone Control Cleansing gel, που θα προσφέρει στο δέρμα σου δροσιά και παράλληλα θα εξισορροπεί τη λιπαρότητα στη ζώνη  Τ.

7.ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΣΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ;

Μπορείτε μια με δύο φορές την εβδομάδα να προσφέρετε στο πρόσωπό σας την απαραίτητη υγρασία με μια πλούσια μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης. Το δέρμα σας θα σας ευγνωμονεί.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.