Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ

ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ

Στη σημερινή εποχή τις σχέσεις εύκολα τις φτιάχνεις, εύκολα τις διαλύεις και δύσκολα τις κρατάς.Πολλές φορές εμείς οι γυναίκες είμαστε ευκολόπιστες και πιστεύουμε στα λόγια που μας αραδιάζουν χωρίς να σκεφτόμαστε τις μετέπειτα συνέπειες από αυτά τα λόγια.Η αγάπη άλλωστε και οι σχέσεις μετριούνται στις πράξεις και όχι στα λόγια,μετριούνται στο πως σου συμπεριφέρεται η σχέση σου είτε είστε μαζί,είτε είστε χώρια.

Οι σχέσεις δεν είναι check in στο Facebook,καρδούλες και likes, οι σχέσεις θέλουν κότσια,γερό στομάχι και αλήθειες.

Σκέψου να έχεις κάποιον δίπλα σου που να σου λέει ότι σε αγαπάει, να στο ψιλοδείχνει να έχει άλλη και να μη στο λέει καθόλου και να το ανακαλύπτεις από μόνη σου.

Τις πράξεις πρέπει να τις κάνει κάποιος μέσα από την καρδιά του και όχι επειδή το ζητάτε εσείς, πρέπει να το θέλει και ο ίδιος και εκεί θα καταλάβετε αν σας αγαπάει πραγματικά.

Οι πράξεις μπορούν να είναι από ένα τριαντάφυλλο μέχρι μια σοκολάτα, δεν χρειάζεται να είναι ακριβά δώρα,μπορεί να είναι ένα κομμάτι χαρτί με λόγια που τον εκφράζουν ή ένα «σ’ αγαπώ» στο καθρέφτη.

Πολλές φορές για να μην την πατάμε πρέπει να ακούμε περισσότερο τη λογική από το συναίσθημα,γιατί αν βάζουμε το συναίσθημα μπροστά τότε εθελοτυφλούμε και ζούμε στο δικό μας ροζ συννεφάκι και ίσως μετά πρέπει να ξυπνήσουμε και να πληγωθούμε.

Πριν πείτε σε κάποιον ότι τον αγαπάτε και πριν αφεθείτε ολοκληρωτικά διασταυρώστε αν αυτά που σας λέει και αυτά που σας δείχνει αν είναι όντως αληθινά ή αν είναι λόγια του αέρα απλά για να περάσει την ώρα του.

Όπως λέει και η μαμά μου να τον περνάτε από εξονυχιστικό έλεγχο ή όπως το αποκαλώ εγώ από Ιερά Εξέταση Μέτερνιχ,

Στις σχέσεις μετράνε οι πράξεις και όχι τα λόγια

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.