Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΣΑΡΑΝΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΨΟΓΕΣ

ΣΑΡΑΝΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΨΟΓΕΣ

Ποιος είπε ότι οι πιο αξιόλογες γυναίκες είναι οι σαραντάρες; Θα συμφωνήσω! Γιατί φίλες μου,  ρόλο δεν παίζει η ηλικία αλλά το πως νιώθουμε. Αυτό που παίζει ρόλο είναι η εμπειρία, η γνώση, τα παθήματα, τα μαθήματα. Είσαι γύρω στα σαράντα, ε και; Ακόμα καλύτερα. Με το χέρι στην καρδιά σας λέω, μην φοβάστε. Είστε πολύ περιζήτητες και ιδιαίτερα… επικίνδυνες.

Η σαραντάρα σήμερα, ξέρει τι θέλει, αλλά και τι δεν θέλει,και έχει αποβάλει τα περισσότερα ¨πρέπει¨ από τον εαυτό της. Νιώθει πλέον πλήρης και πιο επιλεκτική.

Οι σαραντάρες είμαστε πλέον πιο διακριτικές, πιο γενναιόδωρες με τον σεβασμό που προσφέρουμε, πιο διαισθητικές, πιο ακριβοδίκαιες και ειλικρινείς.  Διανύουμε την πιο δημιουργική περίοδο της ζωής μας. Είμαστε κυρίαρχες του εαυτού μας, έχουμε αγαπήσει τους φόβους και τις ανασφάλειες μας, είμαστε πιο αποφασιστικές και το κυριότερο, η αυτοπεποίθηση μας είναι στα ύψη. Γιατί απλά ξέρουμε ποιες είμαστε.

Φίλες μου, είμαστε πλέον πιο ώριμες, έτοιμες να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία και όσον αφορά τον έρωτα; Πολύ πιο υποψιασμένεςκαι έξυπνες σε ένα ερωτικό κάλεσμα.Είμαστε ξεκάθαρες γιατί πλέον δεν ζητάμε επιβεβαίωση από κανέναν, με αποτέλεσμα οι σχέσεις που δημιουργούμε, κοινωνικές ή προσωπικές, να είναι πολύ περισσότερο ουσιώδεις.

Πλέον βάζουμε στόχους και τους κατακτούμε, είμαστε ισορροπημένες, χωρίς ξεσπάσματα και εξάρσεις. Είμαστε καταρτισμένες επαγγελματικά και μπορούμε να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις. Και το πιο σημαντικό κάνουμε χώρο και βρίσκουμε χρόνο για τον εαυτό μας, γιατί τον αγαπούμε, τον σεβόμαστε, τον φροντίζουμε.

Είμαστε οι γυναίκες του σήμερα. Είμαστε στα σαράντα, στα καλύτερά μας!

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.