Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Πόσο συχνά λες Μπράβο σε σένα;

Πόσο συχνά λες Μπράβο σε σένα;

Πριν καν προλάβεις να αρχίσεις να αναρωτιέσαι πόσο συχνά λες Μπράβο σε σένα, θα αλλάξω την ερώτηση μου και θα την κάνω ακόμα πιο απλή…

«Έχεις πει καμία φορά Μπράβο στον εαυτό σου και πότε ήταν αυτό;»

Αν έχουν περάσει πάνω από 10 δευτερόλεπτα και δεν έχεις δώσει την απάντηση σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις αυτό το άρθρο. Αλλά και να έχεις απαντήσει έγκαιρα σου προτείνω να με αφήσεις να μοιραστώ μαζί σου πως αυτό που κάνεις μπορεί να πολλαπλασιαστεί και τι θα κερδίσεις κάνοντας το.

Από πολύ μικρή ηλικία όλοι μας περιμένουμε να ακούσουμε τα Μπράβο των μεγάλων, των γονιών μας, των δασκάλων, των καθηγητών, των φίλων μας, του αφεντικού μας, του προϊστάμενου ή έστω από ένα συνάδελφο ή και τον/την σύντροφό μας. Όλη αυτή η επιθυμία και η αναμονή για την επιβράβευση θέλει να θρέψει κάτι. Πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγα πως το μυστικό κρύβεται στο να αρχίσεις να το θρέφεις πρώτος από όλους εσύ;

Αυτό το Μπράβο κρύβει μέσα την αναγνώριση των όσων έχεις πετύχει. Τι πιο σπουδάιο από το να έχεις την ικανότητα να αναγνωρίζεις εσύ αρχικά τι έχεις πετύχει, τι έχεις καταφέρει και αν στην πορεία ακούσεις και τα θετικά σχόλια των γύρω σου, να είναι όπως λέμε το κερασάκι στην τούρτα (με την καλή έννοια για μια φορά).

Θες να πάμε πίσω στον χρόνο…πολύ πίσω…την μέρα που εσύ δημιουργήθηκες. Το έχεις σκεφτεί πως σου αξίζει ένα Μπράβο αφού τα έχεις καταφέρεις και ήρθες στην ζωή. Στην συνέχεια έμαθες να τρως, να μιλάς, να περπατάς, να διαβάζεις, να τρέχεις, να μιλάς ξένες γλώσσες κι άλλα πολλά. Την δικιά του λίστα θα την φτιάξει ο καθένας μόνος του. Οι μεγαλύτεροι δασκάλοι προτείνουν να φτάσεις τουλάχιστον στον αριθμό 100 στην λίστα με τις Νίκες σου (έτσι ονομάζονται).

Σε προσκαλώ να κάνεις την πιο πάνω άσκηση και να φτάσεις στο σήμερα! Είναι σπουδαίο να αναγνωρίσεις όλα όσα έχεις πετύχει…εσύ πριν από οποιοδήποτε άλλο. Θα νιώσεις περίεργα στην αρχή, όμορφα στην συνέχεια και περήφανος τελικά. Μάλιστα περήφανος…!

Μπράβο σου κι από μένα που διάβασες μέχρι το τέλος…μοιράσου μαζί μας τις σκέψεις σου. Πως ένιωσες όταν πήρες ένα άδειο χαρτί και το γέμισες με τα σπουδαία, μικρά και μεγάλα που έχεις καταφέρει.

Το ωραίο είναι πως η λίστα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, έχεις μια ζωή μπροστά σου για να συμπληρώσεις κι άλλα πολλά!

Και να θυμάσαι…

«Τα Όνειρα είναι για να τα Ζεις!»

Γεωργία Δημοφάνους

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.