Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Πτήση Λάρνακα – Αθήνα

Πτήση Λάρνακα – Αθήνα

Πτήση Λάρνακα-Αθήνα. Και αφού δεν έχω κάτι να κάνω , ας γράψω κάτω καμιά σκέψη μπας και έτσι αυτά που θέλω να περάσω σαν μήνυμα, με αγγίξουν και εμένα λίγο, γιατί πολλές φορές ξεχνιέμαι και παρασύρομαι και κάνω ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που θέλω να σας μεταδώσω μέσω των άρθρων μου. Και μετά….μαλώνω τον εαυτό μου που δεν είχε την κατάλληλη πειθαρχία να ακολουθήσει τη συμβουλή μου, που δεν ήταν το στρατιωτάκι που μεγαλώνω μέσα μου, τον μαλώνω που κάποιες φορές με παρακούει και μου αυθαδιάζει, με αγνοεί και μου βγάζει τη γλώσσα επιδεικτικά …… και πιάνω τον εαυτό μου απροετοίμαστο, ανάπηρο να κάνει πράξη όσα του έχω διδάξει, όσα του έχω πει με απέραντη υπομονή, κόπο και αγάπη στη προσπάθεια μου να τον μάθω να διαχειρίζεται διαφορετικά μερικές καταστάσεις. Έλα όμως που ήταν πάντα αγρίμι, ένα πνεύμα άτακτο, ελεύθερο και πολλές φορές αυτοκαταστροφικό …..αυτοκαταστροφικό όμως. Και μόνο ένας αυτοκαταστροφικός μπορεί να καταλάβει το χάος του μυαλού μου.
Όσο κι αν ξέρω τι πρέπει να κάνω, όσο ευοίωνες κι αν είναι οι συνθήκες και οι ευκαιρίες που μου προσφέρονται, δεν εφησυχάζω, πάντα ψάχνω κάτι άλλο, παίρνω λάθος δρόμο και λάθος αποφάσεις έτσι για την αλητεία, επειδή ίσως δεν θέλω να μου είναι εύκολο, επειδή ίσως μου αρέσει να ταλαιπωρώ τον εαυτό μου, ίσως γιατί μέσα από τα λάθη και τα βιώματα σκληραίνεις, δυναμώνεις, μαθαίνεις, εξελίσσεσαι. Τι να πω, μάλλον τελικά ο άνθρωπος δεν αλλάζει, κουβαλά παρακαταθήκη τον χαρακτήρα του για την υπόλοιπη του ζωή. Για κάποιο λόγο, μάλλον επειδή αγαπώ να διαβάζω βιβλία και άρθρα που έχουν να κάνουν με ψυχολογία, έχω αποκτήσει την ικανότητα να δίνω τις καλύτερες συμβουλές…..μάρτυρες μου οι φίλες μου.
Απλά, για όσες από εσάς πιστεύετε ότι έχετε αποτύχει, δεν είστε αρκετή, τα έχετε θαλασσώσει ανεπίστρεπτή, και νοιώθετε ότι ,κι αν κάνετε είναι λάθος , έχω να σας πω……όλοι μας ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, οι πλείστες από μας συνεχίζουμε να τα κάνουμε όλα αλλιώς….. όχι λάθος, αλλιώς. Και ξέρετε κάτι; Είναι οκ…. Είναι πραγματικά οκ. ….

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.