Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ο κόσμος του ZeHRA, ο κόσμος μου….

Ο κόσμος του ZeHRA, ο κόσμος μου….

Επειδή σας τα λέω όλα , δεν μπορούσα να παραλείψω να σας πω για το καινούργιο μας εγχείρημα,  στο οποίο έχουμε δώσει την επωνυμία ZeHRA και μέσα από αυτό η αγάπη μου για τη μόδα πήρε σάρκα και οστά.  

Μαζί με τη Γιώτα, πιστή σύμμαχο και συνεργάτη, δημιουργήσαμε το δικό μας fashion brand, το ZeHRA. Ένα όνομα που λάτρεψα και που εκπέμπει ένα μυστήριο, όπως άλλωστε και οι γυναίκες.

Η αγάπη μου για τη μόδα λοιπόν , δεν μπορούσε να αρκεστεί μόνο στις stylish επιλογές που επιλέγω για τις εξόδους μου.

Είχα την ανάγκη να ασχοληθώ με όλο αυτό που ονομάζουμε βιομηχανία της μόδας. Έτσι λοιπόν ένα πρωινό, πήρα τηλέφωνο τη Γιώτα ( η οποία πολλές φορές με προέτρεψε να ασχοληθώ με αυτό ) και απλά της ανακοίνωσα ότι είμαι έτοιμη να κάνω την αγάπη μου αυτή πράξη.

Να ασχοληθώ με το γυναικείο ένδυμα και να κάνω τις γυναίκες  που θα φορέσουν τα ρούχα ZeHRA χαρούμενες.

Η αντίδραση της ήταν πολύ θετική, δίνοντας μου την ώθηση να προχωρήσω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μέσα σε λίγες μέρες είχαμε κάνει ήδη το επιχειρηματικό μας πλάνο, και χωρίς καλά- καλά να το καταλάβουμε, βρεθήκαμε στο Μιλάνο πίνοντας καπουτσίνο στη πλατεία Duomo , ανυπομονώντας για τις πρώτες μας συνεργασίες, χαρούμενες, αισιόδοξες, με πολλή αγάπη και ζήλο .

Έτσι λοιπόν το ΖeHRA είναι πλέον εδώ, δίνοντας σας πολλές ξεχωριστές επιλογές για τις καθημερινές και βραδινές  σας εξόδους. Μας βρίσκετε στις σελίδες μας στο Instagram και Fb!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.