Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ

Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ

Κάποιες φορές το καταλαβαίνουμε με την πρώτη ματιά και άλλες το συνειδητοποιούμε μετά από καιρό. Εκείνη όμως η στιγμή που καταλαβαίνουμε ότι απέναντί μας έχουμε τον έναν και μοναδικό είναι ανεκτίμητη: νιώθουμε ότι όλα τα κομμάτια του παζλ της ζωής έχουν μπει στη θέση τους, πως είμαστε οι πιο τυχερές γυναίκες του κόσμου, πως όλα θα πάνε καλά, ό,τι κι αν γίνει.

Πάντα χτίζουμε μέσα στο μυαλό μας το ιδεατό. Αυτό τον ῞έναν μοναδικό῞, τον δικό σας Μοναδικό! Αυτόν που σας γεμίζει ψυχικά, που μέσα σας είναι το νούμερο ένα, αυτόν που σας ηρεμεί, τον άνθρωπό σας, την ψυχή εκείνη που ψάχνετε πάντα στις χαρές και στις δυσκολίες, το πρόσωπο που θέλετε να μοιραστείτε μαζί του, προσωπικούς φόβους, όνειρα, στόχους, μυστικά.

Να έχετε πάντα ῞έναν μοναδικό῞, που σ´ αυτόν τρέχετε για να σωθείτε από τους εφιάλτες του μυαλού σας, σε εκείνον που θα γαληνέψει τις σκέψεις σας και θα σας ηρεμήσει τις φουρτούνες σας.

Να έχετε πάντα ῞έναν μοναδικό῞, τον έμπιστό σας, το στήριγμά σας, τον καλύτερό σας φίλο, τον εραστή σας, το καταφύγιό σας, την ισορροπία σας.

Να έχετε πάντα ῞έναν μοναδικό῞. Κι ας μην τον ξέρει κανείς, ας μην τον έχει δει ποτέ κανείς. Αν μην γνωρίζει κανείς την ύπαρξή του.

Φτάνει να υπάρχει!
Και να είναι δικός σας!
Ο μοναδικός σας!
Η απόλυτη μαγεία!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.