Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ…

ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ…

Και στην τελική, τί είναι αυτό που δένει δύο ανθρώπους μαζί ’για πάντα;’  Όχι κατανάγκη ζευγάρι στη ζωή. Δύο ανθρώπους που δεν πορεύονται μαζί στη ζωή , και που δεν θα είναι ποτέ ‘μαζί’, αλλά που αντλούν ζωή ο ένας απο τον άλλο. Που έχουν αυτό το αιώνιο δέσιμο, αυτή τη μυστική δική τους συμφωνία. Ένα ψυχικό δέσιμο, πέρα από το ερωτικό, που μόνο αν το έχει ζήσει κανείς καταλαβαίνει πόσο σπουδαίο είναι.

Να υπάρχει κάποιος να μπορείς να λες ‘άνθρωπό σου’,  να ξέρεις  κάθε του έκφραση, κάθε σύσπαση των μυών του προσώπου του,  πριν του μιλήσεις ξέρεις πώς αισθάνεται,  αγαπάς χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα, χαίρεσαι με τις χαρές του, λυπάσαι με τις στεναχώριες του, χειροκροτάς τις νίκες του και είσαι πάντα εκεί για να επουλώσεις τις πληγές του. Μια σχέση που έχει περάσει πολλές δυσκολίες , που έχει ωριμάσει και έχει δοκιμαστεί και αποδείχτηκε πιο γερή και απο τα πιο γερά θεμέλεια. Και μέσα απο αυτή δεν έχασαν ποτέ ο ένας τον άλλο, αλλά ήρθαν ακόμα πιο κοντά. Πολλοί άλλοι μπορεί να περάσουν απο τη ζωή τους, αλλά ανάμεσα τους δεν θα μπει ποτέ κανείς, γιατί αυτό που έχουν τους ανήκει και το κέρδισαν με μεγάλο κόπο.

Είναι σπάνιο αυτό το δέσιμο, και δυσεύρετο. Αλλά αν το αποκτήσεις είναι ανεκτίμητο και μοναδικό. Σαν μια αόρατη κλωστή να δένει αυτούς τους ανθρώπους , σχεδόν μαγικά. Οι γύρω δεν θα το μάθουν ποτέ, αλλά τους δύο τους ενώνει μια ένταση, μια χημεία, ένας δυνατός παλμός που κανείς δεν γνωρίζει.

Για πάντα….και για αυτούς που δεν πιστεύουν στο για πάντα…..για όσο. Για όσο αυτοί επιθυμούν.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.