Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ!

ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ!

Δεν θα σας πω σοφίες αλλά συμπεράσματα και παρατηρήσεις των πολλών δεκαετιών που έχω ζήσει. Καθένας μας κρύβει μέσα του απεριόριστες δυνάμεις που ούτε ο ίδιος μπορεί να πιστέψει ότι διαθέτει. Αρκεί να τολμήσει να τις ενεργοποιήσει. Πολλές φορές λέμε: «εγώ αυτό δεν το αντέχω» και όμως να μη σου τύχει που λέμε και θα δεις !!! Εκεί χρειάζεται να επιστρατεύσουμε όλες μας τις δυνάμεις , όπως ο οργανισμός που χρησιμοποιεί το αμυντικό του σύστημα ενάντια στις ιώσεις.

Σαν ξεκινάς τη διαδρομή σου από την εφηβεία ας πούμε είσαι γεμάτος όνειρα. Θέλεις να προχωρήσεις, αλλά είσαι διστακτικός, φοβισμένος. «Θα τα καταφέρω;» αναλογίζεσαι. «Πως θα με κρινουν;». Δεν χρειάζονται δισταγμοί. Πρέπει να δοκιμάσουμε. Θα έλθουν και οι επιτυχίες και οι αποτυχίες, η κριτική, οι ζήλειες και αλλά τέτοια.

Το κρίσιμο είναι πως θα αντιδράσεις στο σημείο αυτό. Τι λένε οι εμπειρίες!!!!Τόλμα, μπορείς. Τι είπαμε ? Διαθέτουμε μεγάλο απόθεμα δυνάμεων. Μη φοβάσαι την τυχόν αποτυχία. Και αυτή θα σε γεμίσει γνώση και θα σε κάνει πιο δυνατό. Δοκίμασε ξανά. Αγωνίσου περισσότερο . Τίποτα δεν είναι ανέφικτο . Τώρα που έχεις εμπειρίες θα τα καταφέρεις καλυτέρα. Είδες, τα κατάφερες .Μη σταματάς, υπάρχουν και ψηλότερα. Πίστεψες στον εαυτό σου, στη δύναμη σου. Μην εγκλωβίζεις τα όνειρά σου. Δεν υπάρχει δεν μπορώ, το έχετε ακούσει πολλές φορές . Πόσο χαίρομαι όταν βλέπω νέους ανθρώπους να αγωνίζονται διαρκώς και να ανεβαίνουν κατακτώντας ολοένα και υψηλοτέρους στόχους. Καταλαβαίνετε ότι αναφέρομαι και σε σας ΑΓΓΕΛΟΙ. Σας παρατηρώ και σας καμαρώνω.

Κι εγώ αγωνίστηκα πολύ, πάλεψα ,απορρίφθηκα πολλές φορές, πέτυχα όμως και πολλά, ικανοποίησα όνειρα, άλλοτε άπιαστα, και όμως τα κατάφερα με πολλή επιμονή . Και σήμερα που κρατάω το μπαστουνάκι μου προσπαθώ ακόμα. Δεν σταματώ να ονειρεύομαι .

Γι΄αυτό σας λέω και σας το φωνάζω δυνατά. Μη φοβάστε να ονειρεύεστε! Κυνηγήστε τα όνειρα σας ακόμα και τα πιο απίστευτα. Αγωνιστείτε γι΄αυτά . Μπορείτε να τα καταφέρετε. Εγώ τα κατάφερα . Είμαι σίγουρη ότι εσείς θα τα καταφέρετε καλύτερα.

 

Κείμενο από την Συνταξιούχο Δικηγόρο Αλεξάνδρα Πηρουνάκη

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.