Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ

Και κάποια στιγμή όλοι έχουμε καταλήξει να λατρέψουμε την φράση…μην έχεις από κανέναν προσδοκίες γιατί θα απογοητευτείς. Σοφή και τόσο αληθινή.

Δεν πιστεύω να υπάρχει έστω και μια από εσάς εκεί έξω που να μην ένιωσε πίκρα και απογοήτευση από φίλους, συγγενείς, ερωτικούς συντρόφους, συνεργάτες κλπ

Φταίμε…ναι φταίμε…γιατί δε μαθαίνουμε…και συνεχίζουμε να δινόμαστε αλόγιστα, άνευ όρων, με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χωρίς δεύτερη σκέψη εμπιστευόμαστε ανθρώπους, αγαπάμε, ερωτευόμαστε, επενδύουμε και κάποια στιγμή…μπαμ…τρώμε τα μούτρα μας…Πόσο γνώριμη για όλες αυτή η ιστορία! Και το αιώνιο ερώτημα…ΓΙΑΤΙ;


Γιατί κορίτσια,  δυστυχώς στις μέρες μας πολλές φορές δεν υπάρχει αρκετή μπέσα, ειλικρίνια, αγάπη χωρίς αντάλλαγμα, φιλία χωρίς συμφέρον. Οι άνθρωποι πλέον πατούν επί πτωμάτων, έχουν καταντήσει υποκριτές, εγωιστές, εγωκεντρικοί, ψεύτες και ψεύτικοι…τόσο ψεύτικοι.

Με αποτέλεσμα να πρέπει να μετράμε τα λόγια μας, την αγάπη που θα δώσουμε, τον έρωτα που θα νιώσουμε και αναγκαζόμαστε να κρατάμε όχι απλά κάτι αλλά πολλά για τον εαυτό μας, γιατί φοβόμαστε να μην ξαναπληγωθούμε, να μην ξαναπογοητευτούμε.

Και καταλήγω στο συμπέρασμα…όταν τους δίνεις πολλά, σε πουλάνε για λίγα!!!

‘Οσο μεγαλώνουμε ευτυχώς μαθαίνουμε μέσα από τις εμπειρίες και τα βιώματά μας και αναπόφευκτα γινόμαστε πιο συντηρητικοί, πιο καχύποπτοι, πιο δύσπιστοι και πιο προσεκτικοί.

Προσωπικά πιστεύω πως ό,τι κάνουμε πρέπει να το κάνουμε με πάθος. Ισως γι΄αυτό έχω απογοητευτεί στο παρελθόν άπειρες φορές από ανθρώπους.

Η συμβουλή μου…. Διαλέξτε τους ανθρώπους που θέλετε να έχετε δίπλα σας. Αυτούς που σας απέδειξαν ότι αξίζουν τα αισθήματα, την φιλία και την αγάπη σας. Με όλο τον κόσμο μπορούμε να κάνουμε παρέα. Δίπλα μας όμως μόνο λίγοι και καλοί…

1 Comment
  • Elena Raspa Panayi
    Posted at 17:41h, 02 Απριλίου

    Den epesa pote mou exw angel 😇 mou 😘😘. Monaxa apo ton eafto mou…