Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Μην κυνηγάς τα τρένα… Φεύγουν κι έρχονται.

Μην κυνηγάς τα τρένα… Φεύγουν κι έρχονται.

Κάθε φίλος, κάθε σχέση, κάθε έρωτας κι ένα τρένο. Άλλα φεύγουν στην ώρα τους, άλλα με καθυστέρηση κι άλλα δεν τα προλαβαίνεις… Άργησες φίλε, έφυγε… Γιατί όμως άργησες; Γιατί η μοίρα θέλει μερικές φορές να αργείς ή εσύ πάντα φοβάσαι να φτάσεις στην ώρα σου… Όλα είναι μια απόφαση, όλα είναι στο δικό σου μυαλό.. Σταμάτα να έχεις φοβίες, σταμάτα να κρυφοκοιτάς το μέλλον σου και προχώρα. Τα καλύτερα ίσως είναι πάντα εκεί πού φοβάσαι να πας.
Είμαστε άνθρωποι, λειτουργούμε με συναισθήματα και λογική, αλλά πολλές φορές η λογική δεν λέει αλήθεια, άλλες δεν λένε τα συναισθήματα…Κάνε αυτό πού λέει η καρδιά σου ρε φίλε κι ας σου βγει και λάθος. Θα έχεις να λες ότι ήταν δικό σου το ρίσκο και θα υποστηρίζεις τις αποφάσεις σου. Θα κάνεις φίλους, σχέσεις, θα αλλάξεις εραστές και θα κάνεις τρέλες πού φοβάσαι από τότε που σου έβαλαν στερεότυπα στην ζωή σου, τότε που ήσουν παιδάκι και τους άκουγες να σου κάνουν κήρυγμα…Τι θα κερδίσεις από όλα αυτά; Θα νοιώσεις ελεύθερος, θα μπορείς να περπατήσεις στο μονοπάτι χωρίς να φοβάσαι πως θα χαθείς και όταν δεις από μακριά την θάλασσα, θα ξέρεις ότι έφτασες στον προορισμό σου.
Εγώ έχω ήδη βγάλει παπούτσια και ρούχα κι είμαι έτοιμος να κολυμπήσω για να περάσω απέναντι. Εσύ; Θα μείνεις στην άκρη να με κοιτάζεις; Η θα έρθεις μαζί μου στην περιπέτεια; Εγώ σταμάτησα να κυνηγώ τα τρένα, πάντα έρχονται και φεύγουν, εγώ σταμάτησα να τα κοιτάζω…Αποφάσισα να ταξιδεύω μαζί τους κι όπου με βγάλουν…

Αλέξανδρος

Facebook: https://www.facebook.com/alexandrouPOLIS

Instagram: @Ginisalexandros

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.