Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΜΑΡΙΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ: ΟΙ ΚΥΠΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ: ΟΙ ΚΥΠΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ

Ο γνωστός κομμωτής Μάριος Σαββίδης αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται!

  1. Ποιο στιλ είναι φέτος στη μόδα και γιατί;

Η φετινή μόδα για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018 έχει προτάσεις που αφορούν όλα τα μήκη μαλλιών είτε αυτά είναι κοντά είτε είναι μακριά, ικανοποιώντας έτσι τις απαιτήσεις κάθε τολμηρής και ιδιαίτερης γυναίκας. Επίσης, προτάσσει μαλλιά αφημένα ελεύθερα και φυσικά με μια ανάλαφρη κίνηση στο φυσικό τους μήκος. Το “wet look” είναι ένα από τα πιο αγαπημένα trend του 2018 που συστήνω ανεπιφύλακτα σε κάθε γυναίκα.

  1. Οι Κύπριες ακολουθούν τις νέες τάσεις στα μαλλιά ή είναι πιο συντηρητικές;

Οι Κύπριες νομίζουμε ότι είναι πιο συντηρητικές. Στην πραγματικότητα αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα. Και σας το λέω μέσα από τη δική μου προσωπική εμπειρία και την καθημερινή επαφή με τις πελάτισσες. Έχοντας την κατάλληλη εκπαίδευση και ενημέρωση ως κομμωτήριο DIVERSO, παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές προσωπολογίας και total-look έτσι ώστε η Κύπρια να παύει να είναι συντηρητική και να συμβαδίζει πλέον με τις τάσεις που προτάσσει η μόδα του σήμερα.

  1. Μπορεί μια αλλαγή στο στιλ ή το χρώμα των μαλλιών μιας γυναίκας να τονώσει την αυτοπεποίθησή της;

Ναι, το πιστεύω απόλυτα. Η σημερινή γυναίκα δεν έχει σχέση με τη γυναίκα παλαιότερων χρόνων. Πλέον έχει βγει στην αγορά εργασίας κι οι προκλήσεις που έχει ν᾽ αντιμετωπίσει είναι πολύ περισσότερες. Γι᾽ αυτό το λόγο επιβάλλεται να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή της που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή της κι έτσι θα νιώθει καλύτερα.

  1. Ποιος νομίζετε ότι είναι ο τύπος μαλλιών που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες;

Είναι δύσκολο να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό σχήμα προσώπου και σύμφωνα με αυτό προτείνουμε και το κατάλληλο cut-styling. Επίσης, καθεμιά έχει διαφορετικό χρώμα ματιών και δέρματος, οπότε βάσει αυτών επιλέγουμε και το κατάλληλο χρώμα μαλλιών.

  1. Λένε ότι μια γυναίκα που είναι έτοιμη να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, είναι έτοιμη να αλλάξει και τη ζωή της. Συμφωνείτε με αυτή την άποψη;

Με κάνατε να γελάσω. Ναι, συμφωνώ απόλυτα.  Συνήθως, οι περισσότερες, αν όχι όλες, οι γυναίκες που έρχονται και μου ζητάνε να κάνουν μια ξαφνική και μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά τους, βιώνουν κάτι έντονο στην προσωπική τους ζωή.

  1. Ποιες είναι οι πιο χρήσιμες συμβουλές για υγιή μαλλιά;

Η πρώτη και πιο σημαντική συμβουλή που δίνω σε κάθε γυναίκα είναι να αγαπά και να φροντίζει τα μαλλιά της.  Η δεύτερη είναι το να ζητά, να ακολουθεί και να εμπιστεύεται τις συμβουλές των ειδικών.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.