Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ…

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ…

Αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο χειρότερος εχθρός της γυναίκας, μια είναι η απάντηση… η κυτταρίτιδα. Δεν έχει σχέση η ηλικία ή το σωματικό βάρος, ακόμα και μια αδύνατη κοπέλα σε νεαρή ηλικία μπορεί να έχει κυτταρίτιδα. Η απάντηση στο ερώτημα αν υπάρχει θεραπεία, είναι ΟΧΙ, και όποιος σας πει το αντίθετο, ψεύδεται. Το πρόβλημα δεν λύνεται, μπορούμε όμως να το βελτιώσουμε αισθητά.

Είναι γνωστό ότι η διατροφή και η άσκηση είναι σύμμαχοι στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Αφού λοιπόν πλησιάζει καλοκαιράκι, ας προσπαθήσουμε να ελαττώσουμε το πρόβλημα. Και όσες δεν έχετε χρόνο και χρήμα για κρέμες και ινστιτούτα αισθητικής, σας έχω μια εύκολη και οικονομική λύση. Σπιτική μάσκα κατά της κυτταρίτιδας! Έτοιμες;

Αρχικά, καλό θα ήταν να κάνετε ένα peeling στη προβληματική περιοχή. Αν δεν έχετε κάποιο προϊόν, αναμίξτε ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο με ένα κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι και τρίψτε το μίγμα στο δέρμα σας. Ξεπλύνετε καλά και είσαστε έτοιμη για τη μάσκα σας! Στην κουζίνα ολοταχώς…

Θα χρειαστείτε:

-μισό λεμόνι

-5 κουτ.γλυκού μέλι

-2 κουτ.γλυκού αλάτι

Ανακατεύετε το μίγμα και το απλώνετε στις προβληματικές περιοχές. Αν έχετε χρόνο, μην παραλείψετε να κάνετε λίγο μασάζ, και στη συνέχεια τυλίξτε την περιοχή με μια διάφανη μεμβράνη για 20-30 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλένετε.

Συμβουλή: peeling και μάσκα είναι καλό να τα κάνετε 1-2 φορές τη βδομάδα. Σε συνδυασμό με σωστή διατροφή, άσκηση και 1-2 λίτρα νερό την ημέρα, θα βοηθήσετε το δέρμα σας να τονωθεί καθώς επίσης και στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.