Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΚΟΛΛΗΤΗ …..ΣΕ ΑΓΑΠΩ!

ΚΟΛΛΗΤΗ …..ΣΕ ΑΓΑΠΩ!

Πόσοι από εμάς έχουμε βρεί το άλλο μας μισό; Οοοοοοχι στον έρωτα, εκεί αν ρωτήσεις τη γνώμη μου, θα σου απαντήσω ότι δεν υπάρχει, αλλά αυτό είναι θέμα για συζήτηση που θα κάνω μαζί σας σε κάποιο άλλο άρθρο. Στη φιλία λοιπόν…..το άλλο μας μισό στη φιλία. Την καρδιακή μας φίλη, την κολλητή μας. Αυτή την μία που ξέρει τα πάντα για σένα. Που δεν υπάρχουν σκιές ανάμεσα σας, ούτε ίντριγκες, ζήλια, φθόνος, βόλεμα, εκμετάλλευση. Που ανάμεσα σας υπάρχει αυθεντική φιλία.

Μπορεί να την γνώρισες πριν είκοσι χρόνια, μπορεί πριν πέντε. Δεν παίζει πάντα ρόλο αυτό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι μαζί της είσαι ο εαυτός σου ή ακόμα καλύτερα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Και ανάμεσα σας υπάρχει αυτή η μαγική συνταγή που κάνει δυο φίλες….κολλητάρια.

Είμαι λοιπόν καλεσμένη σε πάρτυ γενεθλίων. Φορτώνω στο αμάξι μια φίλη μου, τη Μαρίνα, και ξεκινάμε. Μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας, θέμα συζήτησης , οι φιλίες. Μου ξύπνησε λοιπόν η Μαρίνα το διαβολάκι μέσα μου, και αρχίζω να ζυγίζω τις φιλίες μου, παλιές και καινούργιες. Ήμουν πάντα τυχερή. Είχα πάντα σούπερ κολλητές. Από τα σχολικά μου χρόνια μέχρι και σήμερα.

Αλλά αφιερώνω το σημερινό μου άρθρο σε μια συγκεκριμένη κολλητή, που γνώρισα μόλις πριν τρία χρόνια, αλλά είναι σαν να την ξέρω από πάντα. Αυτός ο υπέροχος άνθρωπος που ταίριαξε μαζί μου σε όλα. Που κουβαλά την ίδια τρέλα με μένα, (σημαντικότατος παράγοντας!!), τις ίδιες απόψεις, τις ίδιες ιδιοτροπίες και που μην σου τύχει να χρειαστεί να με υποστηρίξει, την έχεις βάψει άσχημα.

Τελειώνει το πάρτυ, και επιστρέφοντας με την Μαρίνα, έχοντας περάσει μια σούπερ βραδιά, σχηματίζω τον αριθμό της κολλητής μου, σημειώστε, περασμένα μεσάνυχτα. Με το που απαντά , λέω…..’σε μισή ώρα θα είμαι σπίτι, κοίτα μην κοιμηθείς έχω πολλά να σου πω’.

Γυρνά η Μαρίνα και μου λέει……’αυτό πάει να πεί να έχεις κολλητή!’

Χαμογελώ . Και σου αφιερώνω αυτό το άρθρο κολλητάκι μου.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.