Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΚΑΝΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΕΜΕΝΑ!

ΚΑΝΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΕΜΕΝΑ!

Μακιγιάζ ματιών. Το αγαπημένο μου. Πιστεύω ότι τα μάτια είναι όντως ο καθρέφτης της ψυχής. Ένα όμορφο βλέμμα δεν περνά ποτέ απαρατήρητο. Λατρεύω τα μεγάλα εκφραστικά μάτια. Η αλήθεια είναι ότι με λίγη ‘βοήθεια’, το βλέμμα μας μπορεί να γίνει ακόμα πιο σαγηνευτικό, για μην πω θανατηφόρο!

Πολύ συχνά με ρωτάτε για το μακιγιάζ των ματιών μου. Είναι όμορφο να έχουμε μια περιποιημένη εμφάνιση, ακόμα και άβαφη να είμαι, σπάνια αλλά άσχετο, τα μάτια μου είναι πάντα ελαφρώς βαμμένα, έστω και με μια απλή στρώση μασκάρα. Σε γενικές γραμμές ξέρω να βάφομαι σωστά, αλλά όχι δεν έχω κάνει μαθήματα μακιγιάζ. Και αφού τα καταφέρνω εγώ να βάφω όμορφα τα μάτια μου, μπορείτε και εσείς! Και η διαδικασία δεν είναι καθόλου δύσκολη.

Θα μοιραστώ μαζί σας τα δικά μου tips για ένα βραδινό αλλά συνάμα απλό μακιγιάζ. Αρχικά τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι must. Το βράδυ ‘δικαιούμαστε’ να το παρακάνουμε λιγάκι με το μακιγιάζ. Χρησιμοποιήστε λοιπόν σκιές σε αποχρώσεις μαύρο, καφέ, γρι, μολύβι ματιών και μια βάση λευκή ή μπεζ. Αρχίζοντας από το εσωτερικό του ματιού περνούμε την πιο ανοιχτόχρωμη σκιά, απλώνοντας την ομοιόμορφα προς το εξωτερικό του ματιού. Απλώνουμε την σκουρόχρωμη σκιά της επιλογής μας, στο εξωτερικό του ματιού, στο κόκκαλο ακριβώς κάτω από το φρύδι, σβήνοντας την με το πινέλο μας ομοιόμορφα προς τα έξω. Την ίδια σκουρόχρωμη σκιά, την περνούμε και στο κάτω βλέφαρο. Συνεχίζουμε με το μολύβι ματιών και τη μασκάρα. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι μία έξυπνη λύση για τις νυκτερινές μας εξόδους. Έτοιμες!

Ευκολάκι; Περιμένω τα σχόλια σας!!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.