Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ

ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ

Γυναίκα… περίεργη λέξη… δύσκολη θα έλεγα να την εξηγήσει κάποιος. Υπάρχει τέλεια γυναίκα;

Και ποιος καθορίζει τι είναι το τέλειο; Η πραγματικότητα είναι ότι κανείς δεν είναι τέλειος, ή ακόμα καλύτερα, ότι το τέλειο για τον καθένα διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Δικό μου συμπέρασμα… η κάθε μια από εμάς είναι μοναδική και ξεχωριστή. Κοντή, ψηλή, ξανθιά, μελαχρινή, όλες έχουμε τη χάρη μας, τη δική μας ομορφιά και το δικό μας στυλ. Γιατί όμως όλες θέλουμε πάντα αυτό το κάτι παραπάνω; Γιατί δεν μας αποδεχόμαστε όπως είμαστε;

Πιστεύουμε, ή τουλάχιστον μας αναγκάζουν να πιστεύουμε ότι πρέπει να μοιάζουμε στα πρότυπα ομορφιάς που μας πλασάρουν τα περιοδικά και τα social media.

Μα δεν μπορούμε να είμαστε όλες ίδιες. Όλες κούκλες, ψηλές με τέλειες αναλογίες που ότι κι αν φορέσουμε μας ταιριάζει και όπου πάμε τραβάμε όλα τα αντρικά βλέμματα πάνω μας και όλοι μας θαυμάζουν σαν κάτι πολύ όμορφο αλλά άπιαστο. Επαναλαμβάνω ότι καμιά δεν είναι τέλεια. Η κάθε μία όμως είναι μοναδική και ξεχωριστή… για τον ένα και μοναδικό που θα την διαλέξει.

Αυτή τη συζήτηση είχα κάποια στιγμή με ένα φίλο μου. Για το ποιες τελικά είναι οι γυναίκες που αρέσουν στους άντρες. Η απάντηση του ομολογώ με άφησε άφωνη. Βασικά, δεν μου ανέλυσε τίποτα που να έχει να κάνει με συγκεκριμένα εξωτερικά χαρακτηριστικά, προσώπου ή σώματος. Αυτό που μου απάντησε ήταν απλά… απλό!

Για όλες τις γυναίκες υπάρχει κάποιος εκεί έξω που θα τον μαγέψει όπως ακριβώς είναι. Κοντή, ψηλή, αδύνατη ή γεματούλα, πάντα υπάρχει κάποιος που θα την διαλέξει από τις υπόλοιπες. Όλες βρίσκουν το ταίρι τους, που τις κάνει να νιώθουν η μία και μοναδική. Και είναι πράγματι μεγάλη αλήθεια. Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους. Ούτε έχουμε όλοι τα ίδια γούστα. Αλλά για όλους υπάρχει κάπου εκεί έξω το ταίρι μας… αυτός που θα μας ερωτευτεί και θα μας αγαπά, που θα λατρεύει ακόμα και τις ατέλειες μας.

Για τον απλούστατο λόγο ότι κανένας δεν είναι τέλειος. Σίγουρα όλοι προσπαθούμε να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, και καλά κάνουμε, αλλά στην τελική, η εξωτερική εμφάνιση μετρά μόνο για λίγο… η αληθινή ομορφιά είναι στη ψυχή.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.