Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ…

ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ…

Συνήθως, όλα τα όμορφα έχουν ένα τέλος. Ακόμα και οι πιο δυνατοί έρωτες, οι πιο παθιασμένες σχέσεις, οι πιο δυνατές αγάπες. Όλα κάποτε τελειώνουν. Τι συμβαίνει όμως όταν ένας δυνατός έρωτας, μια μεγάλη αγάπη εξαναγκάζεται να τελειώσει;

Πρίν λίγες μέρες, συναντήθηκα τυχαία με έναν παλιό μου φίλο. Και καθώς τα λέγαμε, ένιωσε την ανάγκη να μου εξιστορήσει τον έρωτα του για μια πολύ καλή μου φίλη, την Μαρία. Μια ιστορία που ήδη γνώριζα καιρό τώρα, από την ίδια τη Μαρία. Για κάποιο λόγο, ο φίλος μου ένιωσε την ανάγκη να μου εξιστορήσει τον έρωτα του για αυτήν, και για το πόσο ακόμα την αγαπά. Δεν ξέρω γιατί οι φίλοι μου έχουν την τάση να μου λένε τα εσώψυχα τους, χαίρομαι όμως πολύ που με νοιώθουν κοντά τους, και που οι δικές τους ιστορίες, οι δικές τους αληθινές εμπειρίες μου δίνουν την ευκαιρία για ένα ακόμα άρθρο, όπως αυτό σήμερα.

Δεν θα πω πολλά. Με απλά λόγια σας κάνω δώρο μια ιστορία δυο ανθρώπων που αγαπήθηκαν πολύ και ερωτεύτηκαν με όλο τους το είναι. Δυστυχώς για αυτούς, δεν είχαν τις κατάλληλες συνθήκες να χαρούν τον έρωτα τους, το ζούσαν όμως τις στιγμές που έκλεβαν για να είναι μαζί. Και όσο το ζούσαν τόσο φούντωνε, και όσο φούντωνε, τόσο το είχαν ανάγκη και όσο το είχαν ανάγκη, τόσο πιο απαγορευμένο ήταν. Μια ιστορία αγάπης ταπεινή, μοναδική και σπάνια. Που δυστυχώς, μια μέρα, εκείνη, με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτησε. Όχι γιατί ήθελε αλλά επειδή έπρεπε. Έκλαιγε, του είπε σ’ αγαπώ, γύρισε την πλάτη και απλά… έφυγε. Και ήταν η τελευταία φορά που την είδε.

Ήταν αποφασισμένη να κάνει αυτό που πρέπει, ήταν αναγκασμένος να το σεβαστεί.

Το βράδυ εκείνο που τον συνάντησα, μου άνοιξε την καρδιά του λέγοντας μου όλα εκείνα που είχε μέσα του. Εγώ… κράτησα απ’ όλα αυτά μία και μόνο φράση. Και την κάνω τίτλο για το άρθρο μου. Θα την περιμένω. Τρείς λέξεις μόνο, που τα λένε όλα. Θα την περιμένω όσο χρειαστεί, και αν δεν έρθει αυτή πίσω, θα πάω εγώ να την πάρω. Ξέρω ότι με περιμένει και αυτή.

Ίσως λοιπόν μερικοί έρωτες να μην τελειώνουν ποτέ. Ίσως μερικές αγάπες να είναι πιο δυνατές από το χρόνο.

Θα σε περιμένει… βαθιά μέσα σου το ξέρεις και εσύ.

 

 

1 Comment