Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ …

_θα βγουμε νικητες

ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ …

Και όταν όλα πια τελειώσουν, ο μόνος που έχεις και δεν θα σε προδώσει ποτέ είναι ο εαυτός σου. Και είναι αρκετό!

Κανείς, ποτέ δεν είναι έτοιμος για μεγάλες αλλαγές. Ποτέ δεν υπάρχει η κατάλληλη ώρα, τις έχω τσεκάρει και τις 24!…

Κανείς δεν είναι ποτέ έτοιμος να βγει από το «comfort  zone» του. Από την ηρεμία του, από την ρουτίνα που πολλές φορές είναι θανατηφόρα αλλά σίγουρη. Ποτέ δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρουμε και αν αξίζει να αφήσουμε το σίγουρο για το άγνωστο.

Δεν έχω να σας δώσω μια απάντηση, δεν ξέρω αν πρέπει να τολμάμε, δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι τον τελευταίο χρόνο έχω πάρει δύο σημαντικές αποφάσεις, που μου άλλαξαν τη ζωή. Δύο ‘σιγουράκια’ τα οποία τίναξα στον αέρα, για το άγνωστο και το αβέβαιο.

Για να το κάνω, σίγουρα ένιωθα ότι το είχα ανάγκη. Έβαλα λοιπόν τις αμφιβολίες και τους φόβους μου στην άκρη και έκανα βουτιά στο κενό, με την ευχή να υπάρχει ένα δίχτυ από κάτω να με σώσει. Το έκανα συνειδητά και όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα, καλό η κακό, ήταν επιλογή μου….και εδώ θέλω να καταλήξω…ακόμα μπορεί να μην έχω συνέλθει από την πτώση, αλλά έκανα αυτό που ήθελα. Και αγαπώ τις επιλογές μου, σωστές ή λάνθασμένες.

Τι συμβαίνει όμως όταν κάποιοι άλλοι αποφασίζουν για σένα, για τη δική σου ζωή; Και από τη μια στιγμή στην άλλη, χωρίς να το επιθυμείς  να πρέπει να αποδεχτείς καινούργια δεδομένα;  Γιατί δεν μπορούμε να αποφασίζουμε πάντα εμείς για εμάς; Και ας τρώμε τα μούτρα μας. Μας αρέσει! Γιατί πρέπει να μας συντρίψουν ψυχολογικά καταστάσεις που δεν μπορούμε να αλλάξουμε;

Πιστεύω στη μοίρα, στο πεπρωμένο και στον Θεό. Και αν η ζωή επιστρέφει συμπεριφορές, να είστε σίγουροι ότι κάποιοι απο εσάς την έχετε πατήσει πολύ άσχημα. Εσείς που σπέρνετε το κακό, που κάνετε ανθρώπους να πονούν και να υποφέρουν να ξέρετε ότι απλά τους κάνετε πιο δυνατούς, και πιο έτοιμους για το επόμενο χτύπημα.

Γιατί όταν όλα τελειώσουν, ο μόνος που έχουμε να μας βοηθήσει είναι ο εαυτός μας. Ο πιο δυνατός πλέον εαυτός μας. Θα μας μαζέψει, θα μας φροντίσει και θα μας ρίξει πάλι στο παιχνίδι της ζωής. Νικητές.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.