Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ο Πάουλο Κοέλο είπε: Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Ο δείκτης του ρολογιού  δείχνει κιόλας 10 το βράδυ. Μετά από μια γεμάτη και κουραστική μέρα, επιτέλους βρίσκω χρόνο να χαλαρώσω και να ξεκουραστώ. Ούτε πέντε λεπτά δεν έχουν περάσει και τα χαριτωμένα πατουσάκια του μικρού μου γιου τρέχουν προς το μέρος μου. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, χάνεται στην αγκαλιά μου. Τη δική μου αγκαλιά, εκείνη όπου βρίσκει πάντα την ασφάλεια και την αγάπη.

Με κοιτάει, όπως μόνο ένας γιος μπορεί να κοιτάζει την μητέρα του και μου λέει: Μαμά, να σου κάνω μια αγκαλιά; Τι όμορφη ερώτηση. Πιάνω το εαυτό μου να νιώθει πληρότητα και ευτυχία. Η αγάπη μου ξεχειλίζει για το μικρό πλασματάκι. Μαζί με τον μεγαλύτερο γιο μου είναι ολόκληρη η ζωή μου. Είναι υπέροχο να βλέπεις μόνο με την καρδιά. Μόνο τότε βλέπεις καλά. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια.

Για να είσαι στις αναμνήσεις των παιδιών σου αύριο, πρέπει να είσαι στην ζωή τους σήμερα. Αυτό σκέφτηκα, Και ξαφνικά… όλη η κούραση, η ένταση και τα νεύρα της μέρας εξαφανίστηκαν. Στη θέση τους πλέον κυριαρχούν συναισθήματα αληθινά. Νιώθω μια απέραντη ευγνωμοσύνη και παράλληλα τόσο ευλογημένη που είμαι μαμά.

Ξαφνικά θυμήθηκα ότι κάπου έχω διαβάσει: Και ο Θεός έπλασε τα αγόρια για να λιώνουν καρδιές… αυτές των μαμάδων τους.

1 Comment
  • Μαργαρίτα Αθανασίου
    Posted at 22:19h, 11 Μαρτίου

    Λόγια βγαλμένα απο την καρδιά..υπέροχο Έλβα μου !καλή επιτυχία στο block σας