Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Η γη είναι στρογγυλή…

Η γη είναι στρογγυλή…

Έρωτας, αγάπη, εξάρτηση, πάθος, εμμονή. Λύπες, χαρές, στιγμές, τσακωμοί, επανασυνδέσεις. Τι κρατάς, τι αφήνεις; Γιατί μένεις , γιατί φεύγεις;
Εξάρτηση. Αυτό το δυνατό συναίσθημα. Το πολλές φορές καταστροφικό. Αυτή η ωρολογιακή βόμβα που πετάμε ο ένας στον άλλο με ευχή να μη πέσει και εκραγεί! Αυτή η χειροβομβίδα που έχουμε βγάλει την περόνη ελπίζοντας να μην πέσει και διαμελιστούμε. Αυτό το πιστόλι που δίνεις σε κάποιον, σε σημαδεύει στην καρδιά και τον εμπιστεύεσαι ότι δεν θα πατήσει τη σκανδάλη.
Μερικές φορές ο έρωτας βρίσκει το δρόμο του και ηρεμεί τις ψυχές των ανθρώπων. Άλλες φορές είναι παράφορος και ίσως ανεκπλήρωτος. Γιατί η ζωή είναι δύσκολη και πολλές φορές οι συνθήκες ακατάλληλες. Και έρχονται φουρτούνες και καταιγίδες και τα σαρώνουν όλα στο πέρασμά τους. Τόση δύναμη έχει τελικά ο έρωτας. Ενώνει, χωρίζει, διαλύει, τσακίζει δυο ανθρώπους, αφού πρώτα τους δώσει μια γεύση από τον παράδεισο. Μέλι και δηλητήριο. Και χωρίζουν οι άνθρωποι… Ο ένας πηγαίνει δεξιά και ο άλλος αριστερά. Ξεχνούν όμως ότι η γη είναι στρογγυλή!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.